Aký je podľa vás najbezpečnejší sex? Mohli by ste mi poradiť aj z vaších vlastných skúseností?.Antikoncepciu vylučujem a chcela by som aby ste mi poradili...
Bezpečný sex
niekto kasli na to :D ja som to studoval je to tak ...
p(a or b)=p(a)+p(b)-p(a and b)
to je presne to iste ;) ...
hmm nasiel som tam este nieco
If both the events A and B occur on a single performance of an experiment this is called the intersection or joint probability of A and B, denoted as . If two events, A and B are independent then the joint probability
a to ma vzorec a prienik b =p(a)*p(b)
zgooglil som toto
If the events are not mutually exclusive then
p(a or b)=p(a)+p(b)-p(a and b)
For example, when drawing a single card at random from a regular deck of cards, the chance of getting a heart or a face card (J,Q,K) (or one that is both) is , because of the 52 cards of a deck 13 are hearts, 12 are face cards, and 3 are both: here the possibilities included in the "3 that are both" are included in each of the "13 hearts" and the "12 face cards" but should only be counted once.
inak povedane jav a moze nastat aj v pripade ze nenastane jav b co v pripade antikoncepcie neplati pretoze nemozes otehotniek ak nezliha kondom ked zliha metoda plodnych dni
teda az to chapem spravne
prosim vyved ma z omylu ak sa mylim :)
toto my pripada ako spravne riesenie ale nemam teraz uz cas sa v tom vrtat
en.wikipedia.org
jo a mam to odtialto
en.wikipedia.org
No pretoze obidve metody poskytuju urcitu ochranu ;) a obidve metody maju spolocny prienik v pravdepodobnostnom priestore ;) ale je tam aj oblast kde nie je ani jedna ani druha metoda a logicky ani ich prienik :) ...
Ten vzorec som ja nevymyslel to je v statistike dany :D ...
to ze mi to vyratas mi nepomoze chcem vediet preco ten vzorec plati :)
enrika aj ja ta lubim :) ... a je uplne jedno ci poviem poskytnut, dat, spravit, alebo cokolvek ine ;) ... na vyzname to nic nemeni ;) ...
poskytnut??? sex POSKYTUJU k...y!
a chudaci chlacpi.. nemame vas polutovat?!
precap, nemohla som si pomoct.. ale fakt mi to zdvihlo adrenalin!
ale teraz pre odlahcenie: ano.. za vsetkym hladaj zenu :D
Ak zena neuziva HAK, tak nemoze poskytnut bezpecny sex ;) ...
To su dva javy s prienikom ;) ...
cize podme na to spolu:
Spermicídne preparáty 2 – 10
Prerušovaná súlož 23
P(Spermicid)= 0.02 - 0.10
P(Prerus.suloz) = 0.23
Najhorsi pripad:
P(spolahlivost)=P(S)+P(P)-P(S).P(P)=0.9+0.77-0.77*0.9=1.6-0.693=0.907
90.7 ze po roku v tom nebudes
9.3 ze po roku v tom budes
Idealny pripad
P(spolahlivost)=0.98+0.77-0.98.0.77=1.75-0.7546= 0.9954
99.5 ze po roku v tom nebudes
0.5 ze v tom budes
Cize vysledok: kombinacia ma spolahlivost od 0.5 do 9.3 percenta ;) ... co je dost na p... oproti HAK...
A taktiez treba dodat, ze druhy rok sa to u tych kombinacii uz zvysuje nerata sa to takto :)
To je koniec prednasky :D dosadzajte si cisla a ratajte a pridete na to, ze je to naprd aj ked to skombinujete :D ...
Pekny den :D ...
a prerusovana pa peralov index 4-27% co je zhruba take ako metoda kalendarnych dni