co si o tom myslite? moze pomoct? alebo len dalsi marketingovy trik??
Hoodia spray - skúsenosti
Thermacuts -odkaz odstránený-
hoodia bez recepty track.moreniche.com
blbost strašna, to viacej potlači hlad zazvorovy čaj...prisambohu
Horka nie prilis tmava cokolada(90% kakao) je zdrava aj pre diety s mierou. Obsahuje totiz teobroma cacao, co potlaca aj apetit aj funguje ako spalovac tukov. naviac to obsahuje aj latky, ktore v mozgu posobia upokojujuco(pocit spokojnosti)
Samozrejme ovela lepsie su neprazene kakaove boby(raw cocoa)
Odporúčam knižku od Antónie Mačingovej, Najedzte sa do štíhlosti. Jedná sa o návod k detoxikačnej kúre, súčasťou kúry je však aj úbytok váhy. Naviac sa naučíte chutne zdravo a celkom lacno stravovať. Zajtra končím 4-týždňovú kúru, mám o 3 kg menej :) Nehladovala som celú dobu a viem, že čokoládu a rezne už každý deň nemusím :)
Z hoodie treba dostat dostatocne velku davku na ucinnost, pygmiovia zuju dost velke mnozstvo tohoto kaktusu, aby mohli bez jedenia prenasledovat ranenu zver niekolko dni bez jedenia.
Pochybujem velmi ze ten spray ma tak ucinnu davku.
moja manina zacala pracovat s tradicnou cinskou medicinou a behom roka som schudla uz 30kg. niekto povie, ze coo? rok? trochu dlho, nie? ale ved priberla som to od malicka, o mesiac mam 23 rokov a konecne mam velkost, ktora sa neradi medzi nadrozmerne a nemusim plakat vzdy ked sa mi uz zodrala vec, co som nosila, lebo inu na seba nekupim, nosim Lko, niekedy Mko,zalezi od materilu, ci strihu, ale konecne mozem ist slobodne do obchodu a viem, ze mi opat neodpovie predavacka: Na slonov nepredavame. sebavedomie mi sice stale nestuplo, ale hadam to bude lepsie, mama mi uz nechce dovolit chudnut, lebo, he to prehanam a nechce mi uz objednat SLIMMING (su to posekane kvietky a rastlinky), tak skusam hoodiu, dufam,ze sa dostanem na Sko ...... normalne som ostala v soku, ked citam, ze je to kravina, ja som rastlinam zacala verit, preto tuto moznost som uprednostnila pred alli, ktore bolo v skuske u mna pred 2r.
Chcela by som sa niekoho opýtat či už niekto má naozajsný liek na schudnutie lebo tieto somariny my už lezu na nervy. Ja som bola spokojná s adipexom ale tomu už odzvonily tak som v kely. Teraz čo predávaju na internete to je iba klamstvo aj čo predávaju pod náyvom adipex iba na tom zarábaju
daj si pohar vody a zješ toho menej =p a voda je gratis ked nemas mestsku =DDD