Hoodia spray - skúsenosti

Kaatka

Beriem ho pravidelne a to už druhý mesiac a nič sa nedeje nepomáha som z toho zúfalá a som stále hladná. myslela som že dlhodobé pravidelné užívanie snáď pomože ale som sa veľmi zmýlila je to naozaj len komerčný odžub.

darincek

nepodlieham často komerčným reklamám na prípravky na hocičo, ale HOODIA ma zaujala, lebo som o nej čítala už dávno, ale v tom spreji zrejme nie je príliš koncentrovaná, lebo na mňa pôsobí po 2 týždňoch používania úplne opačne - som stále hladnejšia a jedla by som hocičo. všetko je iba v hlave a keď sa to tam prepne správnym smerom, netreba žiadne spreje a dá sa dodržať aj správna životospráva bez návalov hladu. takže môj názor je taký - len ďalší komerčný odžub pre nešťastných obéznych, zarábanie na problémoch iných ľudí.

moj_nazor

ahojte, ja som mala podobny sprej, ako pise lucinda, mal horku chut a striekol sa pri chuti na sladke.. ale podla mna je to vsetko o -----vôli----!!! potrebne je ovladnut sa, to, ze si nieco strieknete...tak...to si dajte rovno pohar vody vzdy :) mate to zadarmo a aj efektivne pre travenie :)

lucinda24

Tiez by ma to zaujimalo, ale ked som si pozerala nieco o nom na nete, tak to sa ma striekat pod jazyk cca 30 min pred jedlom, takze to nechcem, ja som skor chcela nieco ako sprej ked by som dostala chut na nieco sladke alebo nezdrave a to by som si strekla a presla by :D