mam 20 a mala som dva kratsie vztahy...pri ziadnom som si nebola ista ci so sexom zacat...tak som zacala chodit do kostola a cim dalej tym viac mam taky pocit ze najlepsie je s nim zacat az po svadbe,lenze tu je ten problem....kde najdem cloveka ktory to bude vidiet rovnako?existuju este vobec taki?
sex po svadbe?
haha lost ty si tomu celemu pekne dal;D..
"ale kto by ti vyrobil ten pocitac s ktorym by si zaspaval, tu elektrinu, ten byt/dom, keby kazdy nechcel pracovat a siel by si uzivat cas,ze..."
zle som tomu pochopil :)
no, ista praca musi byt, nemyslel som to ze nepracovat vobec, ale len tolko kolko sa mi chce :)
teraz sa este spolieham na to, ze vela ludi pracovat chce/musi, a tak mi stacia peniaze (kapitalizmus), cize jedine co musim mat je pracu ktora dobre plati, alebo patent, co vynasa a podobne..
ak by nebol nikto iny, tak hold, postavil by som si dom/pocitac sam :)
snivanie je pekna vec:) "protiprudove" snivanie ti ide, ale asi ta sklamem, take sny ma kazdy. Aj sa ich snazi realizovat, ale kto by ti vyrobil ten pocitac s ktorym by si zaspaval, tu elektrinu, ten byt/dom, keby kazdy nechcel pracovat a siel by si uzivat cas,ze...
a ked pises text, neodENTEROVAVAJ kazdy riadok, prosim:)
a kedze mame kapitalizmus, myslim si ze mam relativne stastie, pretoze inak by to bolo este narocnejsie (socializmus napr),...
tu je to bohuzial vsetko len o tom, kto ma peniaze, a hold, musel som sa prisposobit, nastudoval som si pravidla hry a hram sa :)
alebo ktovie, clovek ak naozaj chce, zevraj sa dokaze vynajst a ziskat to...
-v akejkolvek situacii, tuzba prezit dokaze zazraky...
uvidime... ak napriklad skolabuje euro, tak bude treba prave nieco vymysliet :)
no prave ten cas je klucovy :)
cas je veeelmi vzacny.. ja viem ze nie kazdy ma cas..
ono plati jedna taka mensia rovnica ze :
"ked to povie opravar auta ze si kupil 5 unci zlata" nedajboze ti radi kupit tiez, tak je cas predat to zlato, lebo cena najpravdepodobnejsie klesne :)
to iste s bytom, ak ti nejaky kamos pri pive v krcme radi, kup si byt, tak tam nieco nehra...
ale ak za 1 rok praskne bublnia a cena pojde o 1 mil dole (a je to velmi pravdepodobne), tak ak mu ten 1mil nie je sum-a-fuk, tak je to vhodne pockat :)
ale c orobit medzitym, no neviem, asi podnajom, ale to je uz prave to spekulovanie..
risk je zisk
len sa snazim ludi smerovak k samo-rozmyslaniu, a nie robit to co robi kazdy, len preto ze to niekto zacal atd atd...
ono je to tazke, a samozrejme clove ksa aj popali vela krat..
ale mne osobne sa to zda byt lepsie ako zivot:
zaviest deti do skoly
praca od 9 do 7 ..
zajst do krcmy (volitebne)
prist domov, nemat silu na rodinu
pocitat ci mam dost na splatenie hypoteky
opakuvat 40 rokov.
osobne by som sa z toho zblaznil..
preto investujem "najlepsie roky zivota" na to aby som prave v buducnosti mohol:
zaviest deti do skoly
prist naspat domov, robit s manzelkou cokolvek nas napadne
pockat/ist pre deti
pripravit deti do skoly
robit s nimi co im napadne.
zaspat s pocitom ze vestko je v absolutnom poriadku a zabezpecene v akejolvek situacii
....
neni to nemozne, len velmi narocne ...
moja "idea" zivota je uplne ina ako inych ludi.. :D co narobim..
osobne sa mi scenar #2 paci ovela viac ako scenar #1 :)
a to je moj ciel :)
zhmotnit sny do reality, to co robi uplne kazdy z nas, avsak kazdy ich ma ine, tie sny :)
lost, nie kazdy ma cas sediet za internetom, orientovat sa skvele v realitach, alebo prisiel k peniazom tak, ze je mu jedno dat 5mil., alebo proste potrebuje byvat a nie cakat rok kym praskne bublina.
Ak mas vazne zaujem, tak si chod pozistovat/sorry, nemam cas ti teraz hladat tie pozemky:)/ u starostov alebo na nejakych realitach. Ak chces zit uplne nekonvencne a nemusis mat ani kanalizaciu atd, tak to ti staci pozemok aj rekreacny a tie su uplne lacne.
bylina,
vies mi potom povedat, preco BRUTALNE vela ludi kupovalo na 10% uroky, byt za 5 milionov ?
je ich naozaj vela, ak by nebolo, nebola by ani bublnia, ludia zivia bublinu ;)
poznam ludi co si kupili byt za 3 mil, za 1 rok, mal hodnotu 2 mil, ops .. bolo ich velmi vela, a v USA, este viac $500 tisic > $200 tisic, uplne bezne...
a nie len reality, ..
schvalne, som zvedavy ci za par rokov bude existuvat pojem "Education Bubble"...
chronicle.com