sex po svadbe?

Príspevok v téme: sex po svadbe?
redgirlie

mam 20 a mala som dva kratsie vztahy...pri ziadnom som si nebola ista ci so sexom zacat...tak som zacala chodit do kostola a cim dalej tym viac mam taky pocit ze najlepsie je s nim zacat az po svadbe,lenze tu je ten problem....kde najdem cloveka ktory to bude vidiet rovnako?existuju este vobec taki?

Klárka.

A ešte jedna malá poznámočka.............

Prečo si myslíte, že ženy pri svadbe sú oblečené do bieleho?????

Lebo tým vyjadrujú čisto až do svadby k svojmu nastávajucemu........

(vdovy ktoré už boli vydaté a vydávajú sa znovu sa do bielich šiat už neobliakajú a keď áno tak je to potom divné)

Klárka.

Určite taký ľudia ešte existujú lebo ja sama poznám viacero párov ktorý to mali podobne. A ak niekto hovorí, že sú ojedinelí tak sa mýlia pretože asi veľa pozerajú telenovely a americké.

Len sa treba vedieť pohybovať v spoločnosti, ktorú máš rada. Lebo ak máš také kamarátky o ktorých si písala (každý mesiac iný milenec) tak sa ani nečudujem, že takých ľudí nepoznáš.

Klárka.

Mám 28 a som vydatá 6 rokov a je to úplne iné ako pred svadbou...

A sex som mala až po svadbe a môj manžel TIEŽ.

Bolo to o tom, že máš 1. sex s človekom ktorého miluješ a dôveruješ natoľko až si sa s ním rozhodla prežiť celý svoj život...

Takže naozaj vám môžem poradiť aj zo svojej skúsenosti, že po svadbe sa naozaj oplatí a nie je to o nejakom storočí, tradíci či financi...:-D

janekMY33

ale existuju ale 20 rokou maju davno za sebou.Ale v kostole ti nepovedia ze ked si nahodou najdes chlapa co je impotentni ako sexovat alebo bude prilis richlo a ti nikdy nepoznas pravy orgazmus alebo bude chciet napr. vela sexovat a ty nie

niekto

skus krestansku zoznamku
www.zoznamko.sk

moj osobny nazor na sex az po svadbe je ze je to zbytocne triznenie tela aj mysle ked sa vydavas v 18 19 to nie je problem ale to sa v dnesnej dobe nestava casto

v stredoveku to malo obrovsky vyznam malo to zabranit nemanzelskym detom lebo sa o ne nemal kto starat
svadba je ista zmluva o tom ze sa chlap postara o rodinu
keby ze sa mne podari splodit dieta sa onho postaram nezavisle od toho ci som pred alebo po svadbe preto si myslim ze cakat je zbytocne

kaciatko_7

v dnesnej dobe uz skor svadba po sexe... ale ked v nieco veris a nieco chces spravit inak ako 90 % ludi, tak sa nevzdavaj... cudovala by si sa kolko ludi rozmysla tak ako ty... ja nie som zrovna takehoto nazoru ako ty, ze sex az po svadbe, lebo nikdy si nemozem byt ista ze svadba je definitivny stav, ked niekoho milujem a viem si s nim predstavit zivot, tak preco nie pred svadbou... ja som za sex s laskou...

Anita11

Bylinka a lost,
myslím, že ste tu prispeli príspevkami, ktoré by patrili úplne do inej témy.

Zakladateľka témy sa pýtala na niečo úplne iné. Ja som jej na to odpovedala mojimi skúsenosťami, ktoré určite mám už vačšie ako ty "bylinka", keďže mám deti staršie ako si ty, takže nijaké ružové okuliare skladať nemusím, ja som to všetko už prežila.
Autorka témy sa pýtala, či ešte može vobec nájsť takého chlapca, aby si svoj sen mohla naplniť, či ešte takí existujú.

Na rozdiel o vačšiny mladých ľudí, ktorí myslia, že sex je to, čo ich má spájať hneď od začiatku ich vzťahu, žijú aj dnes mladí ľudia, ktorí si tie hodnoty ukladajú do iného poradia.
Nie sú to žiadni retardovaní ľudia, ani žijúci v chatrčiach či dreveniciach.
Je to veľa inteligentných ľudí, vzdelaných, študujúcich na VŠ - medicínu, techniku, farmáciu....
No, a myslím, že práve na toto bola nša autorka zvedavá, či žijú a kde?
To, že mnohí máte iní názor, na sex až po svadbe, to je vaša osobná vec, to vám nikto neberie.

veto

preboha zeny oddelte nabozenstvo od sexu a nohy od seba.este aj pri sexe chces mysliet na kostol?ked sa chces modlit chod do kostola a modli sa,ked chces sulozit,no tak prid ku mne a suloz.ale nespajaj tieto dve nespojitelne veci dokopy.sex pred svadbou musi byt.nerob hriech a zacni sexovat co najskor.viera ludi dost balamuti.musis mat na vsetko svoj nazor.

zuzinka 20

ono je to tak ze fakt ak najdes naozaj niekoho koho skustocne milujes, tak vermi je to ozaj tazke, ja som mala vzdy tiez taketo umysly, a ono sa to da este vydrzat,ale po tej 20 mas hormony v keli..stiedat partnerov, to je ina vec, to nebude zbytocne rozmazavat ale mat staleho partnera, no neviem...ale nevravim ze je to sparvna vec, moralne by som konala inak..