Ahojte.Mám 20 r,priateľka 19r.Rozhodol som sa,že kúpim vibrátor.Máme v meste aj predajňu,ale hanbím sa tam ísť.Chcem ho kúpiť cez net.Máte skúsenosti s nejakou stránkou,kde sa dá objednať?
Vibrátor pre moju drahú
kup jej poriadny zahnuty a vibrujuci, aby sa uspokojila už len pri pojhlade na neho
ked ti možem poradit, tak skus nejaky so stimulaciou bodu G a uvidiš, aka bude spokojna
kup jej nejaky vrubkovany, ahnuty, aby ju pekne draždil. Alebo už si nejaky kupil?
ja som objednala odtialto superlove.sk, pride to tak zabalene ze nikto nebdue vediet co to je
Nikdy by som frajerke nekupoval vibrátor..
Hmm, uz nemozno linkovat ani odkaz na liek v lekarni... Nevadi, staci zaguglit a uvidis.
Pripadne link na lekaren v inom state... Reklamu im nerobim... :)
www.levnalekarna.cz
Odstranilo priklad, ak iny web...
-odkaz odstránený-
Ontário:
poviem to takto. Jedna vec je dostat tam naslineny tenky prst, alebo penis obleceny do naolejovaneho kondomu a druha dat tam suchy vibrator.
Druha vec je, ze aj ked tam mas iba tie sliny, tak analny otvor ma velmi jemnu sliznicu. Neni o tom to tam vopchat, ale aby si jej nesposoboval ani mikrotrhlinky. Nechces ju hadam zbytocne ohrozovat...
Vacsina gelov je na baze vody, glycerol. Tie sa mozu pouzivat vaginalne i analne. Rychlejsie vsak vysychaju. Silikonovy je na anal vhodny, pretoze nenici kondomy a maze dlho a poriadne...
Alebo chod normalne do lekarne a kup si balenie lekarskej vazeliny. Napr.
-odkaz odstránený-
Je to priesvitne, mastne jak slak a klze to jedna basen. Tiez som si ju zohnal :) Naviac to mozes vyuzit na roznu popraskanu pokozku na nohach a podobne :) Predavaju to v tubach, ci teglikoch.
Niekde som vsak cital, ze to moze narusat strukturu kondomu, ale zatial som sa stazovat nemohol :)
Iiiha, to si chcela na analny? :D Ohm :D. Ale tak kazdy rad nieco ine...
Gratulujem k vyberu a vela zabavy :P :)
Adam,aj keď sme mali párkrát análny sex,tak bohato postačili sliny. Nebol problém. Ale aj tak asi zájdem do drogérie a kúpim nejaký gel. Skúsim.