Vibrátor pre moju drahú

AdamKrt

Normalne tam chod a porozpravaj sa s predavackou. Na to su skolene, dobre poradia. Tvar sa nezainteresovane. Je to iba ostych, to sa da prekonat.

Ak chces, tak jej vyber hrubku taku, aby sedela dobre, podla jej vaginy. Sam musis vediet, ci ma sirsiu, ci mensiu. Ak ma sirsiu, tak sirsi vibrator. Pozor vsak, ziadny extrem, aby si ho tam vopchal. Co sa tyka dlzky, tak radsej kup dlhsi, pretoze musis pripocitat dlzku ruky, dlane, v ktorej ho budes drzat, plus hlbku vaginy... Este si daj pozor, na ake baterky ho budes mat. Ber na nejake standardne baterie, alebo vymenitelne akumulatory.

Uz potom len co chces. Ci klasicke vibratory - pripadne mozes sa opytat na nastavce na ne na drazdenie klitorisu, alebo take, ktore to uz maju. Pripadne dvojite /vagina + anal/, alebo ohnute na stimulaciu bodu G...

Este jedna rada. Zisti si, ci priatelka vobec zoberie taky darcek, lebo sa ti moze stat, ze ked ho kupis, nebude si ho chciet zobrat a budes ho musiet nosit ty. Nebude chciet, aby jej ho niekto nasiel doma... :)

Ontário

Nechcem rady,chod do tej predajne,nehanbí sa :) V sexe hanblivý nie som,nemám žiadne zábrany,ale do sex shopu nepôjdem. A máte aj nejaké rady ohľadom vibrátorov?Určite nekupovať väčší,ako je moj penis,ze