Bioquant

lucas63

Môj pes, ktorý má teraz 3 roky, používa bioquant už sedem rokov a miluje ho. Používal ho na riešenie starých problémov ešte predtým, ako sa narodil, a teraz vie, ako behať, behať a vrčať. Na stupnici od 1 do 10 mu bioquant dáva 11 vlnitých chvostov. cookieclicker-games.com

Defcon

Moj 3rocny psik pouziva bioquant uz 7 rokov a nemoze si vynachvalit. Zacal ho pouzivat este nenarodeny na starecke problemy a odkedy ho pouziva, tak sa naucil stekat, behat a zrat.... bioquant odporuca 11 z 10 psikov.

vrecman

Mám 45 rokov a Bioqant používam už asi dva roky,. Keď mi ho môj známy predstavil, na vlastne oči som pod mikroskopom videl, aké som mal pozliepané bunky v krvi pred použitím a aké živé boli po použití bioqantu. Mal som problém s erekciou a bolo mi to dosť trápne, lebo som sa vyhováral manželke, že som unavený a pod. aj keď sme spolu spali nebolo to boh vie čo. Po trojtýždňovom používaní som opäť nadobudol ,,silu", ako by som mal 20 rokov. tento problém mal aj môj kamarát a tiež mu to pomohlo s rovnakým problémom. . Ani pred kúpou bioqantu som nemal zdravotné problémy, až na tie zlepené bunky v krvi o čom som ani nemohol vedieť. Kúpil som si ho skôr ako prevenciu. No v týchto dvoch konkrétnych prípadoch mi pomohol. Opäť si užívam šťastný manželský život a cítim sa ako chlap.

Milan75

Pristroj mam uz druhy rok... a zmizli problemy s vysokym pulzom a cukrom. Zacalo to tak ze prisiel pan s laserom... a mikroskopom a ukazal mam snimok... (mne a mame). mama mala vysledky ovela lepsie ako ja... ja mam 43 a mama 65... a po jednom pouziti... som ju v kvalite krvi predbehol... tak som si pristroj na kupil a odporucil by som ho kazdemu... strasne dlho vydrzi aj baterka, ani neviem kedy som naposledy nabijal, zmizol mi problem s vysokym pulzom... aj ked mam malo pohybu a som po DMO aj som musel prestat pouzivat nebilet lebo mi bolo blbo po nom a som bol ako omameny.... samozrejme po konzultacii s lekarom, ktory pristroj ma a aj ho pouziva. Ked som sa ho spytal preco mi neodporucil... povedal ta som myslel ze by ste si nekupili aj tak lebo je drahy. Pouzivame ho obaja aj s manzelkou a sme fakt spokojni, a rozhodne to nie je volovina. Ked niekto neveri... nech zavola do orinu a nech pride pan s mikroskopom... a uvidi ucinok... keby som to nevidel tiez by som si nekupil... ale rozhodne kupu nelutujem a po dvojrocnom pouziti mam lepsie vysledky vo vsetkom

Stano1976

Ten pristroj nepoznam, no ten co sa odvolava na Nejakeho Daniela Lamberta šíri bludy, teda cervene jablčko. Ak ma pristroj certifikat zdravotnickej pomocky tak su potvrdene aj jeho liecebne ucinky. Smernica 93/42/EHS, dodatok 7 a 10 hovoria o tom jasne. Dodatok 7 hovori, ze vyrobcs musi predlozit aj klinicke hodnotenie v sulade s prilohou X. V tejto veci sa celkom orientujem a nechapem ako niekto moze sirit bludy ked tomu nerozumie.... Alebo je dnes kazdy odbornik na vsetko?

cervene-jablcko

V dnešnej dobe si dobre rozmyslite a vopred overte, do čoho investujete svoje peniaze , hlavne, keď ide o Vaše zdravie.
www.aktuality.sk

"Certifikát „EC- vyhlásenie o zhode“ so zdravotnými pomôckami podľa 93/42/EEC, ktoré svojim spotrebiteľom ORIN Slovakia s.r.o. na svojej stránke pri výrobku BIOquant N prezentuje je potvrdenie od notifikovanej osoby SZUTEST, že výrobok možno bezpečne používať. Nie je to žiadna garancia jeho liečebných ú��inkov. Potvrdzuje len to, že prístroj v nosnej dutine Vám nepoškodí zdravie. Negarantuje žiadne liečebné účinky," upozorňuje Daniel Lambert zo Súkromnej Informačnej agentúry.

Mato 123

Bioquant funguje ... v Rusku sa pouziva vyse 30 rokov v nemocniciach. Ak vam nepomaha pri cukrovke mali by ste zvazit stravovacie navyky a pohyb. Cuklrovku nevylieci ale odstranuje velku cast nasledkov a cisti krv.. Kto neveri moze si pred aplikaciou dat zobrat krv pod mikroskop a po aplikacii aspon 20-30 minutovej a uvidite ten efekt na vlastne oci. Znamy po pouzivani 2 mesiace pri pravidelnej kontrole po onkologickom ochoreni a problemami s pecenou mal vyrazne zlepsenie ci na pecenovych vysledkoch tak aj na onkomarkeroch, ale hlavne vsetko je v nasej hlave.. to ako myslime co prezivame cim sa trapime a co jeme.. Zvazte tieto hlavne psychicke faktory vyrieste si trapenia prisposobte stravu a pohyb a potom mozte pouzit aj pomocky.. Samozrejme detoxikovat sa ... jedlo vzdych voda vsade je kopec chemikalii a tazkych kovov... po rokoch su ludia toho bordelu plni .. ako chceme aby bolo nase telo zdrave?
Vela zdravia Vam prajem vsetkym.. a hlavne sa majte radi