Ja mam Bioquant uz asi 4 roky, pouzivam ho ja aj manzel cukrovkar a aj moja neboha mama ho pouzivala denne a zila kym sa nedostala do nemocnice, kde ju zanedbali. Prisla tem dehydratovana a po dvoch dnoch dostala tam priamo porazku. Lebo doma si riedila krv liekmi, bioquantom a nechcela pit a v nemocnici nie aby ju riedili ale nechali ju tak. A tak dostala porazku z hustej krvi. Zomrela vo veku 96 rokov. Ale bola ciperna a mohla este pozit 5 rokov. Ale zial, take je zdravotnictvo, ked sme sa lekarky pytali preco tak povedala a vy neviete kolko mala rokov? S bioquantom zila spokojne aj so slabym srdieckom a starali sme sa o nu prikladne. Manzel je vdaka nemu na zive, kym ho nemal prekonal niekolko prihod uz od 35 rokov mal prvu prihidu, a neskor na dochodku po porazke prisiel o jedno oko. Teraz ma bioquant a nezanedvava ho. Teraz vidi len na jedno. Ja si bioquant davam dlhu dobu kazdy den rano o piatej a vecer pred spanim, on cez den dvakrat denne. Vacsinu casu ako dochodca travi pred telkou, co nie je dobre, ale aspon ten bioquant mu pomoze ked sa nechce hybat.