Používam Bioquant spolu s manželom už 10 mesiacov.Robiť reklamu tomu prístroju nemám v úmysle, ale podľa mojej skúsenosti je to fantastická vec.Nakoľko máme po 74 r.,liečime sa na VKT a ja mám veľké problémy s pohybovom aparátom. Nebudem opisovať moje zdrav.problémy, ale iba chcem z mojej skúsenosti povedať, že výsledky sa po 3 mes.dostavili.Chodmi každé 6 m. ku kardiológ. na kontrolu.Doteraz som užívala štvorliečbu na VKT a terás mi vysadil 2 lieky. Mávala som často aritmie, ktoré boli neprijemne a môžem povedať, že asi 2 mesiace nemám, tlak mám výborný a krv má podľa kardiológa užasnú.Pochválil ma, že vidieť akú mám dobru životosprávu,ale ja som neprezradila, že používam každý deň BIOQUANT.Lekári nemajú to radi.Na čo mi ešte veľmi pomáha ta liečba a to na poh.aparát.Nebudete veriť, ale už mesiace neužila som žiadne lieky na obtiaže ani náplasti.Musím ešte pripomenúť, že doma s manželom používame aj th.BioTorus .Bez tej to každodennej domácej liečbe si ani neviem prestaviť. Investovať sa vyplatilo,lebo odbremenilo nás od častého chodenia po lekároch,ktorí stejne predpisovali iba lieky, ktore zaťažovali žalúdok.