Ahojte!!!
Chcem sa spytat, ci si myslite, ze existuje dobre kamaratsvo medzi muzom a zenou. A ci mate skusenosti s takymto vztahom.
kamaratsvo medzi muzom a zenou
v tom mas pravdu, my sme sa s mojim priatelom kym bol v Nemecku stretavali raz za 4 mesiace. To bol doma asi 10 dni. Ale ja som chodila do skoly, popritom som robila, a on byva asi 30 km odo mna, tak sme sa videli malokedy. A myslim si, ze je to skutocna laska, pretoze sme stale spolu napriek vsetkym prekazkam. Ja ho jednoducho milujem, ale aby sme sa vratili k teme, potrebujem aj kamaratov (teda jedneho dlhorocneho urcite).
no a moj sa nestretava ani s kamaratmi, ani s kamaratkami. je sam, cely cas a to sme my dvaja spolu len na vikend, bo pracujem v meste vzdialneho 150km.
Podla mna, ak je to skutocna laska, tak vztah vydrzi, aj ked nie su dvaja stale spolu.
V podstate ja neviem, ako by som reagovala, pretoze on sa so zenami nestretava(alebo o tom neviem). Chodi von len s kamosmi a to mi nevadi. Asi by mi to vadilo, ale nedala by som to moc najavo, pretoze to cakam aj ja od neho. Nieco podobne sa stalo, ked chcel ist pracovat do Nemecka a ja som ho nechcela prehovarat aby zostal, lebo viem, ze keby som mala podobnu prilezitost, tak by som hned isla. A tak stravil v Nemecku s prestavkami asi 3 roky a vydrzali sme to. Teraz to vyzera tak, ze mozno pojdem v lete do Irska a jemu sa to moc nepaci. Uvidime ako sa to vyvinie...
mne by napriklad nevadilo, keby sa priatel stretol s nejakou kamaratkou,vlastne, pokial by to nebolo casto, bola by som aj rada, keby si s nejakou vypadol von a trosku preventiloval. miluje ma, verim mu... ja potrebujem slobodu a preto ju davam aj jemu...
zial, keby som vedela, ze moj priatel sa stretava s kamoskou, tak by som asi aj ja bola schopna zistovat co ona od neho chce atd. My zeny sme niekedy divne, chceme mat slobodu vo vybere kamaratov, ale priatelovi by som to zazlievala. Aj tak sa nemienim vzdat dobrych kamaratov. Tak je to aj na tej stranke, ktoru sem dala steffi, ze niekedy je dobre kamaratstvo viac ako partnerstvo. Jednoducho je to ina dimenzia.
:-)) to je dobre Dee, ja sa este sem tam raz za cas stretnem s mojim ex na kavu, frekvencia raz za 4 mesiace asi na hodinu, a jeho terajsia frajerka to raz zistila a tiez mi volala
jej ha, mne chcela spravit spoluziakova frajerka scenu, ze on je jej... ty kokso, a pre mna to bol spoluziak, s kt. som sa mohla smiat kolko som chcela, no bola s nim fakt sranda, a nic viac... ta inak ziarlila... dopocula som sa, ze aj ked som s tym spoluziakom uz nie som asi 9 mesiacov, tak ma neznasa...
ked ja mu nechcem ublizovat, ale naozaj je to moj kamarat... su momenty, na kt. nezabudnem, a preto ich mam rada, rada ako kamaratov.
lera mas pravdu, mna tak nenavidela spoluziakova frajerka. Pisala mi z jeho mobilu sms-ky, take ake by on v zivote nenapisal(ze mu chybam atd) a cakala ako budem reagovat. A ja som odpisala tak, ze mila Katka, nemusis sa bat medzi nami nic nie je. V tom momente som chcela vidiet ako sa tvarila.
No ale mas pravdu, asi by aj mne vadilo, keby mal priatel super kamosky...
no ja si myslim, ze sa ta ich nedovera da dobre pochopit, ked sa na to pozriete z druhej strany, asi ani ja by som neskakala od nadsenia, keby mal moj priatel vela dobrych kamosiek, s ktorymi by sa stretaval, nevravim, ze by som robila sceny, ale ...