kamaratsvo medzi muzom a zenou

tinusska

stretla som sa s nazormy, ze to nie je bezne,vlastne normale... ale zas, nejde o to, co si myslia ostatni, ide o to, ako to ja citim, no a aj moj partner, sice, ten je opacneho nazoru, ale co so mnou narobi...

auroraaurora

Tinuska, preco by to nemalo byt normalne. Ja uznavam take vztahy, ktore aj ked skoncia, stale sa im dari ako kamaratskym.

tinusska

este mam otazocku, aky mate vztah k byvalemu partnerovi? lebo ja s mojim uplne pohoda... boli sme spolu 10 mesiacov, nie ze by sme sa rozisli v zlom, ale mal chybu, vlastne nedokazal odolat alkoholu, ale naozaj len prilezitostne, aj to vedel, ze mi vadi. no a vratim sa k otazke. bo my dvaja teraz mame celkom dobry vztah, napiseme si, ja mu radim ako zbalit babu... s jeho mamou sa mame stale radi... je to normalne?

auroraaurora

Ja mam s takym niecim skusenost, ktora este stale trva... Som rada, ze niekoho takeho mam. Travime spolu hodne casu, rozumieme si, proste pohoda.

tinusska

pred tym, co som mala kamarata, to priatelstvo trvalo asi 4 roky, s prestavkou par mesiacov. ten chalan vedel o mne vsetko, komplet... bol to prvy chlapce, ku ktoremu som citila, co znamana mat rada opacne pohlavie, ale mala som ho naozaj "iba rada". vravel, ze aj on mna, ale neverim tomu, pretoze ked som si nasla priatela, to bol uz teraz expriatel, tak sa odmlcal a nereagoval na to, ked som sa mu ozvala. ked ten vztah skoncil, opat sa zacal so mnou "bavit". no nakoniec sa nase priatelstvo skoniclo, no nastastie nie pre dalsi vztah, ale uz bolo vtedy nase kamaratstvo ine.. a potom sme si uz celkom prestali rozumiet.. no pre mna to bol len kamarat...

Dee

to je pekne. Ten moj kamarat ma rok ucil na strednej informatiku(vtedy este studoval na vs). Ale az v maturitnom rocniku sme sa skamaratili a zacali spolu chodit von, a ako som uz napisala chvilyu sme spolu chodili, ale bol to omyl. Takto nase kamaratstvo trva 6 rokov a je super.

tinusska

ja mam perfektneho kamarata zo strednej. na strednej my sme boli dvojica, ktora vsetky aktivity robila spolu, pozaskolu sme chodili spolu, no vlastne, ani sme sa nedohodli, ze nejdeme do skoly, a nakoniec sme sa este aj spolu stretli v jednej organizancii, kde sme aj boli dobrovolnikmi. boli sme 4 roky spoluziaci, spolu sme boli 10-12 hod denne. boli sme naozaj len kamarati, a dokonca aj sme. s hodou okolnosti aj jemu sa podarilo najst pracu v bratislave, ako aj mne. mame rovnake ambicie.. je to kamarat a aj on ma berie ako kamaratku.. dokocna mi povedal, ze ci mi moze ist za svedka na svatbe..