Ahojte!!!
Chcem sa spytat, ci si myslite, ze existuje dobre kamaratsvo medzi muzom a zenou. A ci mate skusenosti s takymto vztahom.
kamaratsvo medzi muzom a zenou
správny chlap sa NIKDY na ženu nepozerá ako na kamarátku. je to inak zariadené.
tinuška, buď si príliš mladá alebo naivná. dobré kamarátstvo MEDZI mužom a ženou nemôže existovať! o niečom takom "snáď" možeš hovoriť, ak ide o homosexuálneho muža...
ja viem, ze existuje... mame sa radi, ale len ako kamarati.. treba to prezit... a mozno na take kamaratstvo treba len spravnych chlapcov...
Ja myslím, že existuje.
Ja asi dost suhlasim s Brunuskou. Aj ja som mala kamaratov o kt. som si myslela ze su naozaj len kamarati ale oni dufali v nieco viac a tam to aj stroskotalo.
brunuska - taky vztah, ze nie je medzi vami laska, mate sa radi, ale len ako kamarati, mozes mu povedat vsetko, vela toho o sebe viete, je tam dovera....
no ano- lebo chlapi velmi dobre vedia-chapu-ze kamosit sa so zenami nie je mozne.to len my naivne dufame. bolo by to sice krasne ale podla mna je to aj tak nemozne- kamaratstva su mozne len medzi druhmi rovnakeho pohlavia- muz a zena boli stvoreny na cosi uplne ine :-)
tinusska aky vztah mas na mysli???
mám kolegu už sedem rokov, dovolím si tvrdiť, že je to môj kamarát mnoho vecí vie o mne o mojej rodine, niekedy som rada, že sa mu vyhovorím, on povie mne určité veci o svojej rodine, okrem iného obidvaja sme vydatá, ženatý, ale po pracovnej dobe sme ešte neboli ani len na kávu, v rámci pracovnej doby ideme na obed, niekedy na zákusok, kávu, niekedy cítim možno aj niečo iné, ale poviem si mám dobrého manžela a ide všetko dalej, ako predtým, ak ho dlhšie nevidím chýba my, vie ma vypočuť aj poradiť, beriem ho ako kamaráta, ak niekedy doma rozprávam o práci, alebo ho spomeniem, mám dojem, že manžel zbystrie pozornosť, ináč aj on ho pozná z firemných akcií, takže to je podľa mňa kamarátstvo
tak, kazdy ma nazor iny... ale to je pochopitelne... a uz si prezila brunuska taky vztah?
bezne to naozaj neni- ale co je normalne? to co vyhovuje tebe. inak tiez by som to asi nedokazala-a samozrejme ze to partnerovi vadi- musi tam byt nejaky cit-okrem kamaratstva. moj nazor-aj ked ma zan asi zas ukrizujete-nie kamaratstvo medzi muzom a zenou nemoze fungovat-vzdy je tam cosi viac-z jednej alebo z druhej strany.