Ahojte!!!
Chcem sa spytat, ci si myslite, ze existuje dobre kamaratsvo medzi muzom a zenou. A ci mate skusenosti s takymto vztahom.
kamaratsvo medzi muzom a zenou
Neviem, preco sa otavraju taketo diskusie, ale povedzme...
Podla mna je vztah muza a zeny vzdy hra na tenkom lade. Su totiz skusenosti, a nie je ich malo, ked sa tento lad "prelomil" a bolo z toho len sklamanie a smutok. Naco vsak chodit po tenkom lade, ked mozno chodit po pevnej pode? Myslim, ze pre kazdeho je dost potencialnych priatelov z toho isteho pohlavia, ale ak niekto tvrdi, ze si rozumie len z tym opacnym, nech mi prepaci, ale som presvedceny, ze tu nieco nehra. Myslim si, ze tu chyba osveta starsich, skusenejsich, ktori hladia na veci veci triezvo, ale aj pokora neskusenych, prijat radu od inych. Mnohi vsak radi skusaju, lebo sa im paci chodza po tenkom lade...
ak je tvoj byvaly aj tvoj kamos tak to je ine a jedinecne,nie vela parov po rozchode zostava podobrom.Asi mas stastie,on ta uz pozna a vie kedy co myslis vazne a co nie.Ktovie mozno raz sa znovu date dokopy...Zavidim ti,ja si nerozumiem ani s jednym.
Ked som chodila do skoly tak som sa kamaratila s chalanmi vsade sme behali spolu,stanovali,zabavy,disky atd,ale ako som dospela a zacala sa menit a pracovat,spoznavala novych muzov,ktory chceli zo zaciatku len kamaratstvo, no casom boli dotieravejsi a ty ktory boli v norme mali priatelky ktore ziarlili a kamaratsvo sa skoncilo.Preto si myslim ze aj keby mohlo existovat niake kamaratsvo tak vzdy sa nieco skazi...
ahoj evicka
urcite existuje.
moje najlepsie kamaratstva su s chalanmi. Chalani ako kamarati nikdy neublizia. Baby su omnoho zakernejsie.
Jednoho mam ako najlepsieho priatela, aj ked teraz nas kam. vztah je trochu obmedzeny - jeho priatelka na mna ziarli. Toto je vrahom najlepsich kamaratstiev - ziarlivy partneri
myslim ze kamaratstvo medzi muzom a zenou je mozne, mam vela kamaratov a skvle si s nimi rozumiem :) podla mna to nie je nic absurudne, prave naopak niekedy mozu viac pomoct kamarati ako kamaratky ...
myslím si ,že koľko ľudí toľko názorov, ja si myslím že existuje. Nebudem o tom ale nikoho nasilu presviedčať, je to môj názor . Váš Vám tiež neberiem. Záleží to od konkrétneho človeka.
Podla mňa to neexistuje.Mám s tým také skúsenosti.Skôr či neskôr k niečomu dôjde.Mne sa to stalo po ôsmich rokoch kamarátstva.Dovtedy som si tiež myslela,že kamarátstvo muža so ženou je v pohode, a že sa nemôže nič stať lebo sa už dlho poznáme a dovtedy k ničomu nedošlo.A predsa...
prepacte, podla mna existuje priatelstvo medzi muzom a zenou.. ved ako mam potom nazvat vztah k chlapom, muzom, s ktorymi si pisem maily, poznam ich dlhsie, stretavam sa s nimi a nikdy medzi nami nebolo viac len ako priatelstvo.. sice, bola som davnejsie poucena, ze ked chce chlap viac, neponukaj priatelstvo.. ale aj to sa mi vyvratilo, po odmietnuti z mojej strany, dotycny vyhlasil, ze ked nieco budem potrebovat, mozem volat 24 hodin..:-))