Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kamaratsvo medzi muzom a zenou

luisa

Podľa mňa takéto kamar´átstvo kludne môže fungovať..mám zopár kamarátov fakt dobrých o ktorých viem že nemajú o mňa zaújem a ja o nich tiež...proste ma berú ako takého chalana...jedného z nich...práveže sa vždy skamarátim s tými najväčšími sukničkármi a nič spolu nemáme...nevidím dôvod prečo by vždy muselo kamarátstvo prerásť do vzťahu...je dobré mať ozaj dobrého kamaráta opačného pohlavia,niekedy sa dá lepšie pokecať s chalanom ako s babou....

evuso

Existuje ale iba na zaciatku,potom jeden z dvoch zacne citit nieco viac a vsetko sa zacne kazit.Najlepsie je mat kamarata gaya.Ten ti bude vo vsetkom pomahat a jeho nazory budu blizsie zenskym,hlavne modne.

sjella

ja mam skusenosti a hned niekolko.. NEEXISTUJE tak kamaratstvo JEDINE V PRIPADE, ze on chce niekoho ineho (alebo ma niekoho ineho) a aj ona chce alebo ma niekoho ineho.. ak su obaja slobodni, je viac ako pravdepodobne, ze aspon z jednej strany sa to zmeni na nieco viac....

123

Spytam sa vas.Co znamena pre vas laska?Co si pod tymto pojmom predstavite.Ako viete ze vas vas partner lubi.Mozno preto ze sa vam dokaze zdoverit zeaj ked sa moze citit trapne vie ze vy ho podrzite.Ked ma problemi stojite prinom.Ked je stastny smejete sa s nim.Chcete byt spolu navzdy vziat sa mat rodinu.Teraz sa pytam vas co tvrdite ze take priatelstvo moze byt.Nezda sa vam ze predchadzajuce slova sa hodia aj na vasho takzvaneho dobreho kamarata.
Nezda sa vam ze hranica medzi nim a vasim priatelom takpovediac spliva.

jennynne

nina30 - mám partnera a nezahybam mu. myslim si, že priateľstvo medzi mužom a ženou neexistuje a nie som ubožiačka. čo som potom? povedz, keď to vieš tak dobre zhodnotiť!

frontman

tu ale neslo o beznych kamaratov, ale o blizsi priatelsky vztah bez erotickej stranky. aspon ja som to tak pochopil

karola

Nuž ja verím v poraiteľstvo muža a ženy. Prečo nie? Nemusí byť všetko iba o sexe. Priateľstvo predsa môže trvať dlhšie ako láska.Láska máva väčšinou kratšie trvanie,ale priateľstvo celé roky.

nina30

Ja osobne mám veľa kamarátov, ale ktorí sú zároveň kamaráti aj môjho partnera a ja sa poznám s ich partnerkami. Samozrejme, že muži a ženy môžu byť priatelia bez postranných úmyslov. nechodím predsa po svete s tým, že len rozmýšľam nad tým koho by som ..... . Ale je tu druhá rovina, ktorá sa zneužíva a preto si niekto myslí, že priatelia nemôžu byť len priateľia. Úbožiaci, ktorí zahýbajú svojim partnerom a vyhovárajú sa že to je len priateľ alebo priateľka. Úbožiaci hovorím z toho dôvodu, že sú zbabelí sa postaviť veci čelom a radšej budú zahmlievať a robiť nedobrý obraz o iných u ktorých to kamarátsvo fakt funguje.