Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kamaratsvo medzi muzom a zenou

tymara

Ale ja hovorim ze nemoze existovat, ked je niekto uz vydaty-zenaty, kto toleruje priatelstvo,ved pozname muzov,ale vynimka je ak je niekto gay

ninocka

samozrejme ze neexistuje.aspon preto,ze muzy a zeny predstavuju pod kamaratstvom nieco uplne ine.skor sa tu da hovorit o kamalaskach (znama pesnicka: \\\\\\\"nieco menej ako lasky, viac ako kamaratky\\\\\\\")tak y vztah mezdi muzom a zenou je velmi prinosny pre obojich...a este vraj pre zenu moze byt dobrym kamaratom gay.ma niekto skusenosti?

vidrka

Ja mam velmi dobrého kamaráta. Tento rok v lete to bude 20 rokov čo sa poznáme. je pravda,že mam len 25 takže sa poznáme od malička ale nikdy medzi nami nič nebolo a nikdy ani nebude.Už spolu bývame 5 rokov. Je ako môj brat. A jeho rodina je ako moja. A mam velmi vela kamaratov chalanov s ktorými som nikdy nič nemala a ani nechcela.Ja viem,že chlapi rozmýšlajú úplne inak ale moji kamoši na mna nepozerajú ako na sexualny objekt.Beru ma dokonca aj na chlapske žúrky heh A to ako chlap určite nevyzerám.Takže ja možem potvrdiť,že priateľstvo medzi mužom a ženou existuje.

tymara

Hovori sa ze priatelstvo medzi zen.muzom a vyd,zenou neexistuje, pretoze je tam nebezpecenstvo, ze to prejde dalej.

grétuška

kamaratstvo medzi mužom a ženou??? ha ha ha- neexistuje... pokúšala som sa o to. prvý raz sa kamarát zaľúbil a druhý krát som sa ja.... vždy to niečo pokašle... neverím v to. a nič ma nepresvedčí... možno existuje ak je prípad HOMO-HETERO. vtedy možno... inak..... ľutujem, ak si niekto myslí, že sa mýlim... kľudne... len som sa vyjadrila

jarikt

ja mám takú fajn kamošku, ani s chalanmi si tak nerozumiem. ona radí mne a ja jej skoro úplne vo všetkom a zatiaľ sa nám darí, až na jeden môj problém, s tým si nevieme poradiť už rok. ale to je o inom.

goodgirl

podla mna take nieco moze existovat ale len velmi vzacne,z vlastnej skusenosti mozem povedat ze som dost placha co sa tyka opacneho pohlavia,ale VZDY ked som si uz myslela ze mam konecne kamarata vysvitlo ze on chce nieco viac,a uplne sa to vsetko posralo ked to vyslo najavo...

jersey

.....no ja mam zatial len skusenosti ze musom ide velmi malokedy len o hlboke kamaratstvo, vacsinou je za tym nieco ine, ale aj ja by som chcela konecne najst len super kamarata....muzi vzdy hladaju nieco viac, podla mojich skusenosti samozrejme....