Zasluzena facka, ktora prekvapila...

Príspevok v téme: Zasluzena facka, ktora prekvapila...
chvilka

Som provokaterka a stale vsetko frajerovi vycitam, ziarlim, stale dookola opakujem vety, ktore ho brutalne rozculuju. On na to reaguje tak, ze do mna stuchne, potiahne ma za vlasy, alebo placne po lici, ale len tak jemne, lebo chce, aby som s tymi provokaterskymi recami prestala. Ale pri poslednej hadke, ma udrel velmi silno, mozno aj sam ostal zaskoceny....tvrdil, ze tak nechcel...
Myslite si,ze ma muz pravo udriet zenu, ja neviem, ako si to mam vysvetlit....ved aj ja som mu uz raz dala facku pri hadke, ale to ho nemohlo ani zaboliet, to bol iba taky obranny mechanizmus
A zrazu som ostala s opuchnutou perou a hlavou plnou myslienok.
Je to normalne???? Zasluzila som si to???
Ani sa nechcel o tom bavit, nechcel to riesit,ved sa ospravedlnil a nemala som ho provokovat
No nemozem prestat mysliet, nemozem sa zmierit s tym prekvapenim, ktore mi sposobil...bolo rychle a bolestnejsie ako inokedy
Bojim sa, ze sa to bude stupnovat....
Niekedy ma taku nenavist v ociach, ale mozem si zato sama, lebo uz ho tak dobre poznam, ze viem, co mam povedat a akym sposobom, aby som ho vyprovokovala.

Zaroven ma zaskocil jeho pristup, ked som chcela rozanalyzovat tento problem, ved to nie je normalne, to sa nemoze predsa iba tak nechat...tato facka bola ina, ako ked sa "natahujeme" pri hadke.
Keby som aspon vedela, co mozem od neho ocakavat, ci to nebude horsie...
Jednu vec, viem urcite, ze ho nemozem provokovat ako doteraz....ale stale dookola mi zaznieva v usiach otazka......"preco ma tak tvrdo udrel"....neide mi o tu bolest, alebo o ten sok, co mi sposobil...ale o nekonecne myslienky v mozgu "PRECO??!"....naozaj som ho dokazala k tomu vyprovokovat ja sama, svojimi recami??? A MAL PRAVO???

tak

to co tu citam, dufam ze to iba ja to neviem ani pomenovat ... ze ubohe dievca a auto ... nedokaze ubrzdit ... nedokazal zabrzdit svoj hnev, ... potom kolko ludi potrebuje pomoc, ... je to na zamyslenie, ...

majkaaaa

Pre chvilka

už len z toho vyplýva, že si decko nevyzreté,že taký problém riešiš s ostatnými, veď ty musíš vedieť čo chceš. Ak raz mu to nikdy nnedokážeš odpustiť tak je to Tvoj problém nie nás ostatných. Ty si to vyrieš

kafe

Chvilka, TY si dala názov tejto témy - Zaslúžená facka.. - to znamená, že veľmi dobre vieš, že tú facku si dostala právom. Čakáš, že okolie odsúdi priateľa za to, že nedokázal zabrzdiť svoj hnev? Ale je to presne o tom, čo píše jajka - prečo si prekvapená, že ťa zrazí auto a nedokáže ubrzdiť na 2 metroch? Proste to nedokáže, lebo brzdná dráha je dlhšia..

majkaaaa

ako ja??? ja som len anonymný prispievateľ. Myslím, že každý má právo vyjadriť svoj názor. Ja vychádzam z vlastných skúsenosti tak chcem tomu úbohemu dievčaťu len poradiť

lDenzl

Ja mam skor pocit,ze sa tu opat snazis nieco rozputat ako vcera.
Ty v podstate neuznas sebe chybu.......ty na sebe nic zle asi nevidis.

majkaaaaa

CHvilka asi preto Ti každý tak píše, lebo rešpekt od priateľa si v živote takýmto prístupom nezískaš,-(

Proste ak ťa takto vcelku poceňuje a nemá čo s Tebou riešiť tak si ťa vôbec necení a bude sa to len zhoršovať, daj si od neho minimálne mesiac pokoj to by ti malo pomôcť a aj jemu uvedomiť si, že nemôže s tebou zaobchádzať ako s handrou.

Ak budeš taká silná a vydržíš mesiac bez neho tak blahoželám, veď nie si nejaká handra ale človek.

Ale to je len môj názor, Ty to musíš vyriešiť tak ako to cítiš, prvé reakcie a pocity sú najpravdivejšie.

Drž sa a veľa síl prajem

jajka001_

budem ta citovat:
Niekedy ma taku nenavist v ociach, ale mozem si zato sama, lebo uz ho tak dobre poznam, ze viem, co mam povedat a akym sposobom, aby som ho vyprovokovala.

ci ma muz pravo udriet zenu...hm napada ma jedna vec, ked skocis pred auto a to auto ta zrazi, ma na to to auto právo? urcite nie. a cia je to to vina ze ta zrazilo? tvoja, lebo si liezla kam si nemala. je to vina toho auta ze sa chovalo prirodzenym sposobom a ty si mu skocila do cesty? nie. takze, je rozumne skakat pred auto? nie. ale to vedia uz male deti. a tiez vedia ze nemaju liezt do klietky ku tigrovi a dráždiť ho, lebo ked ich ten tiger zozerie, to tiez nie je chyba toho tigra. mal právo ten tiger zozrat to dieta? :))

janka24

a mne to teraz príde, že spoludiskutujucim teraz vyhadzuješ na oči za to ako sa zachoval priatel po prečitani tejto diskusie.Ja som si všimla vo viacerých príspevkoch a fakt VIACERÝCH tu,že okrem písania že sa OBAJA provokujete TI tu FACKU DAT NEMAL!!!!!!Obaja čitate medzi riadkami...ta diskusia nedopadne dobre.Prispevatelka vie, že je jej chyba,že ho vyprovokovala, chcela aj počut,že to nebola len jej chyba tá hadka a priatel si mal tiež uznat tu facku...to je všetko..ale prosim ta ako možeš žiadat týchto všetkych ludí o radu ktora ma zmenit správanie tvojho priatela,že ti tu zasahuju teraz do života a hnevaš sa,,,,je to smiešne..akokeby som sa povadila s kamoškou, dala to na diskusiu a ešte aj obvinila ostatých ,že za to možu...a napíšte,že nemám pravdu,aké je to nezmýselne...dobru noc ludia.Nezabite sa do rána pri dalšej diskusii.