Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zasluzena facka, ktora prekvapila...

Príspevok v téme: Zasluzena facka, ktora prekvapila...
chvilka

Som provokaterka a stale vsetko frajerovi vycitam, ziarlim, stale dookola opakujem vety, ktore ho brutalne rozculuju. On na to reaguje tak, ze do mna stuchne, potiahne ma za vlasy, alebo placne po lici, ale len tak jemne, lebo chce, aby som s tymi provokaterskymi recami prestala. Ale pri poslednej hadke, ma udrel velmi silno, mozno aj sam ostal zaskoceny....tvrdil, ze tak nechcel...
Myslite si,ze ma muz pravo udriet zenu, ja neviem, ako si to mam vysvetlit....ved aj ja som mu uz raz dala facku pri hadke, ale to ho nemohlo ani zaboliet, to bol iba taky obranny mechanizmus
A zrazu som ostala s opuchnutou perou a hlavou plnou myslienok.
Je to normalne???? Zasluzila som si to???
Ani sa nechcel o tom bavit, nechcel to riesit,ved sa ospravedlnil a nemala som ho provokovat
No nemozem prestat mysliet, nemozem sa zmierit s tym prekvapenim, ktore mi sposobil...bolo rychle a bolestnejsie ako inokedy
Bojim sa, ze sa to bude stupnovat....
Niekedy ma taku nenavist v ociach, ale mozem si zato sama, lebo uz ho tak dobre poznam, ze viem, co mam povedat a akym sposobom, aby som ho vyprovokovala.

Zaroven ma zaskocil jeho pristup, ked som chcela rozanalyzovat tento problem, ved to nie je normalne, to sa nemoze predsa iba tak nechat...tato facka bola ina, ako ked sa "natahujeme" pri hadke.
Keby som aspon vedela, co mozem od neho ocakavat, ci to nebude horsie...
Jednu vec, viem urcite, ze ho nemozem provokovat ako doteraz....ale stale dookola mi zaznieva v usiach otazka......"preco ma tak tvrdo udrel"....neide mi o tu bolest, alebo o ten sok, co mi sposobil...ale o nekonecne myslienky v mozgu "PRECO??!"....naozaj som ho dokazala k tomu vyprovokovat ja sama, svojimi recami??? A MAL PRAVO???

chvilka

nechcela som nikoho urazit
ak sa citite dotknuti, tak sa ospravedlnujem
sama neviem, co budem robit....a ako to vsetko dopadne
dakujem za vase prispevky

tak

ja zasadne nesuhlasim, zodpovednost je vzdy vzajomna, nie je nikdy jeden dobry a druhy zly, ale kde su hranice prekrocene, tam uz cesty nevidim, ...

majkaaaaa

citujem chvíľku: ,,kedze moj priatel uz viackrat spravil nieco, s cim som nesuhlasila, trapilo ma to, citila som sa ponizena, resp. som ziarlila...ale nepodviedol ma, len to k tomu smerovalo
chcela som mu vratit tu bolest, ktoru sposobil on mne
kedze sa nezmozem na nic ine, tak mu to vraciam slovne, vycitkami, neustalym vypytovanim sa a pripominanim mu jeho chyb...z toho vznikaju hadky..
vadi nam, ked nasi frajeri komentuju ine dievcata, pisu si s nimi na roznych socialnych sietach, vyhladavaju svoje byvale a stretnu sa s nimi bez nasho vedomia

potom s kamaratom pozeraju fotky a komentuju postavy,"nebudem opisovat ako to komentuju, ale tak kazdy asi vie, ako sa bavia muzi o zenach", resp. vyhladava pekne dievcata, ktore pozna z minulosti a s kamaratom rozoberaju to, ake su pekne, fotogenicke....a potom nasleduju take "frajerske reci"
ale cely problem zacal minuly rok v juni, ked som zistila, ze si rok pisal s byvalou aj sa viackrat stretli"

koniec citácie chvíľky

Môj osobný názor. Ty ho veľmi Miluješ a si zamilovaná doňho až po uši a on je pre Teba prvoradý tak sa celý čas len ním zaoberáš. On vie, že ťa nikdy nestratí a skúša mieru, že koľko znesieš. Asi nie ste rovnaké povahy, a Ty stále budeš sa len trápiť a vyčítať mu všetko a on sa bude v duchu z Teba smiať. A keď sa stretáva s bývalou, tak nemá u Teba ato čo u nej. Asi sa ncíti dobre s tebou. To je len môj osobný názor

lDenzl

uhlie:))
No je mozne,ze chvilka k nim patri:)Ved ona totiz nevie stiahnut chvost a priznat si chybu.A podskakovat bude aj tu do kazdeho kto jej oponuje.

xyz...

uhlie
uz musim na teba zareagovat, ale z tvojich prispevkov vidiet, aky si zakomplexovany a zeny si sa dotkol mozno niekedy pred 20 rokmi, co ta uz ziadna nechce a myslim, ze ty si ani ziadnu nezasluzis, este stastie, ze takych komplexakov ako ty nie je vela, lebo inac amen tma

uhlie

Denz,

ja myslim, ze to je tento pripad, ked chvilka tyrala svojho priatela a ten to nakoniec nevydrzal a dal jej facku. Ja osobne poznam ovela viac muzov, ktrorych tyraju zeny, ako naopak. Tyranu zenu som este nikdy nevidel. Iba zenu, ktora si myslela, ze je tyrana, ale v skutocnosti bola len natvrdla.

majkaaaa

SWAY...presne súhlasim s Tebou

CHVILKA
A napíš ako to dopadlo. Nechala si ho? Už s ním nekomunikuješ. Pls napis ako to dopadlo zaujíma ma to.

sway.

Nemal ta udriet.Chlap je fyzicky silnejsi a preto by mal mat svoju silu pod kontrolou..
Ty si provokovala recami,on provokoval s babami...V tom ste si 1:1.Facka nemala padnut.

fialocka

Chvilka nehnevaj sa, ale mozes si za to sama. Svojim hysterickym spravanim si ho vyprovokovala az k facke a teraz sa cudujes preco Ti ju dal a ci je to normalne? Ak si na toto nevies odpovedat tak by si si zasluzila este minimalne dve dalsie. Skus sa zamysliet radsej nad sebou, ospravedlnit by si sa mala Ty jemu. Ako vidison o tej facke hovorit nechce, pravdepodobne ho zaskocila este viac ako Teba. Cudujem sa, ze napriek Tvojmu spravaniu sa s Tebou este nerozisiel.