Zasluzena facka, ktora prekvapila...

Príspevok v téme: Zasluzena facka, ktora prekvapila...
chvilka

Som provokaterka a stale vsetko frajerovi vycitam, ziarlim, stale dookola opakujem vety, ktore ho brutalne rozculuju. On na to reaguje tak, ze do mna stuchne, potiahne ma za vlasy, alebo placne po lici, ale len tak jemne, lebo chce, aby som s tymi provokaterskymi recami prestala. Ale pri poslednej hadke, ma udrel velmi silno, mozno aj sam ostal zaskoceny....tvrdil, ze tak nechcel...
Myslite si,ze ma muz pravo udriet zenu, ja neviem, ako si to mam vysvetlit....ved aj ja som mu uz raz dala facku pri hadke, ale to ho nemohlo ani zaboliet, to bol iba taky obranny mechanizmus
A zrazu som ostala s opuchnutou perou a hlavou plnou myslienok.
Je to normalne???? Zasluzila som si to???
Ani sa nechcel o tom bavit, nechcel to riesit,ved sa ospravedlnil a nemala som ho provokovat
No nemozem prestat mysliet, nemozem sa zmierit s tym prekvapenim, ktore mi sposobil...bolo rychle a bolestnejsie ako inokedy
Bojim sa, ze sa to bude stupnovat....
Niekedy ma taku nenavist v ociach, ale mozem si zato sama, lebo uz ho tak dobre poznam, ze viem, co mam povedat a akym sposobom, aby som ho vyprovokovala.

Zaroven ma zaskocil jeho pristup, ked som chcela rozanalyzovat tento problem, ved to nie je normalne, to sa nemoze predsa iba tak nechat...tato facka bola ina, ako ked sa "natahujeme" pri hadke.
Keby som aspon vedela, co mozem od neho ocakavat, ci to nebude horsie...
Jednu vec, viem urcite, ze ho nemozem provokovat ako doteraz....ale stale dookola mi zaznieva v usiach otazka......"preco ma tak tvrdo udrel"....neide mi o tu bolest, alebo o ten sok, co mi sposobil...ale o nekonecne myslienky v mozgu "PRECO??!"....naozaj som ho dokazala k tomu vyprovokovat ja sama, svojimi recami??? A MAL PRAVO???

janka24

a mne to teraz príde, že spoludiskutujucim teraz vyhadzuješ na oči za to ako sa zachoval priatel po prečitani tejto diskusie.Ja som si všimla vo viacerých príspevkoch a fakt VIACERÝCH tu,že okrem písania že sa OBAJA provokujete TI tu FACKU DAT NEMAL!!!!!!Obaja čitate medzi riadkami...ta diskusia nedopadne dobre.Prispevatelka vie, že je jej chyba,že ho vyprovokovala, chcela aj počut,že to nebola len jej chyba tá hadka a priatel si mal tiež uznat tu facku...to je všetko..ale prosim ta ako možeš žiadat týchto všetkych ludí o radu ktora ma zmenit správanie tvojho priatela,že ti tu zasahuju teraz do života a hnevaš sa,,,,je to smiešne..akokeby som sa povadila s kamoškou, dala to na diskusiu a ešte aj obvinila ostatých ,že za to možu...a napíšte,že nemám pravdu,aké je to nezmýselne...dobru noc ludia.Nezabite sa do rána pri dalšej diskusie.

lDenzl

chvilka- s tym treba ratat,ze kazdy ma svoj pohlad na vec a kolko ludi,tolko chuti. V zivote je to tiez o tom samom.

chvilka

ja som sa poucila....ako sa vravi "na vlastnej kozi"
ale zaraza ma, ako niektori z vas....mozno ani si neuvedomuju, ze svojimi narazkami zasahuju do ludskych zivotov....a mozu ovplyvnit vztahy inych ludi, ci uz pozitivne alebo negativne

staci jeden obycany prispevok v diskusii a dokaze zvratit, ci uz k dobremu alebo zlemu buducnost inych ludi, buducnost cloveka, ktory na takomto fore iba hladal pomoc

podla mna by ste si mali zvazit, ak ponukate niekomu pomoc, co napisete,

dakujem za vsetky prispevky a ti, ktori si zgustli na mojom "nestasti"

tymto venujem prave tento posledny prispevok

jajka001_

si mu chcela dokazat ze ty si mala pravdu a on nie? a stale si trvas na tom ze ho mozes vytacat do amoku a on to ma v klude znasat? preco sa cudujes ked si potom hlada radsej inu?

chvilka

mili prispievatelia a spoludiskutujuci...
spravila som maly experiment a dala som precitat tuto diskusiu aj svojmu priatelovi, aby pochopil, ze obidvaja sa musime v niecom zmenit, nieco pochopit,
ze kazdy z nas musi zacat v prvom rade sam od seba a ze kazdy z nas musi akceptovat, ze ten druhy ma svoj "vlastny batoh" v ktorom nosi svoje starosti aj radosti, svoje sny a predstavy, svoje tuzby, svoje zlosti, dobre aj zle vlastnosti
najdolezitejsie je akceptovat toho druheho a pochopit skutocnost, ze aj ten druhy si presiel svojou cestou, nech je ta jeho cesta akakolvek a na tej ceste nazberal zazitky a skusenosti, ktore ho vyformovali, ktore ho spravili postupne takym clovekom, akym je dnes

Preco toto vsetko pisem? Viem, ze ja som spravila chybu a ja som vyvolala tu hadku, ktora sa skoncila tak, ako sa skoncila

Ale, co si myslite, ake ponaucenie si z tohto celeho vzal moj priatel? Vdaka vasim prispevkom je presvedceny, ze nic netreba riesit ....to ze mi dal facku.... to vobec netreba riesit, ved naco.... ved ste ho vlastne utvrdili v tom, ze to bola moja chyba, sama si za to mozem, tak mam, co si zasluzim

Myslite si, ze takto to je spravne??
Ze takto to by malo byt???
Nemali by sme sa nahodou poucit obidvaja???

Preto toto vsetko pisem, lebo si nemyslim, ze ked to uzavrieme, ze si zato sama vlastne mozem, tak, ze to bude vyriesene

........... pribeh este neskoncil.....

valac

doubledog, tie tvoje prispevky v kazdej teme su pre mna divne a nepochopitelne, ba priam az buria zlc vo mne v niektorych pripadoch, som rad ze nepoznam osobne cloveka ako ty

anjelik9

nepríde mi normálne ked sa dvaja fackuju ale nechapem prečo si z toho taká mimo že ti ju dal ked si sama vravela že ty si mu predtým jednu facku už dala...nepochopim prečo ty mu facku možeš dať a on tebe nie =p

kajka01

no celkom sa mi nepaci ani tvoje spravanie, umyselne skakat do cloveka a rypat to by praskli asi nervy kazdemu. ak mate problem treba si to snazit si normalne vydiskutovat, vypocut si jeden druheho. tiez sa mi nedzaju vase natahovacky pri hadkach a ani to, ze ty si tiez dala facku priatelovi ani zena by nemala taketo veci robit pretoze muz tiez nie je fackovaci panak tak ako zena nie. vzajomna ucta by mala byt vo vztahu u vas mi to chyba.
ale v konecnom dosledku, ze ti on tresol taku silnu to nemal a nie je to spravne...ak si mu liezla na nervy mal sa zvihnut a tresnut dverami NIE tresnut teba
zeny nie su male decko aby dostavali facky s tym, ze nech si uvedomia ako sa chovaju a co sa nema!!!
a myslim si ze je dost pravdepodobne ze sa to zopakuje raz to skusil, takze ked zase budete mat vymenu nazorov povie si minule to zafungovalo tak preco nie zase. teraz sa to odpravedlni, praskli mu nervy, ale prvy raz je vzdy sokujuci mozno aj prenho ked si to dovoli ale moze si na to velmi lahko zvyknut a zacne to povazovat za samozrejme.

nathália7

treba sa porozprávať-všetci robíme chyby.Ak sa ľúbite,tak to zvládnete.Držím palce:)-bude dobre,ale obaja musíte pracovať na sebe.