Zasluzena facka, ktora prekvapila...

Príspevok v téme: Zasluzena facka, ktora prekvapila...
chvilka

Som provokaterka a stale vsetko frajerovi vycitam, ziarlim, stale dookola opakujem vety, ktore ho brutalne rozculuju. On na to reaguje tak, ze do mna stuchne, potiahne ma za vlasy, alebo placne po lici, ale len tak jemne, lebo chce, aby som s tymi provokaterskymi recami prestala. Ale pri poslednej hadke, ma udrel velmi silno, mozno aj sam ostal zaskoceny....tvrdil, ze tak nechcel...
Myslite si,ze ma muz pravo udriet zenu, ja neviem, ako si to mam vysvetlit....ved aj ja som mu uz raz dala facku pri hadke, ale to ho nemohlo ani zaboliet, to bol iba taky obranny mechanizmus
A zrazu som ostala s opuchnutou perou a hlavou plnou myslienok.
Je to normalne???? Zasluzila som si to???
Ani sa nechcel o tom bavit, nechcel to riesit,ved sa ospravedlnil a nemala som ho provokovat
No nemozem prestat mysliet, nemozem sa zmierit s tym prekvapenim, ktore mi sposobil...bolo rychle a bolestnejsie ako inokedy
Bojim sa, ze sa to bude stupnovat....
Niekedy ma taku nenavist v ociach, ale mozem si zato sama, lebo uz ho tak dobre poznam, ze viem, co mam povedat a akym sposobom, aby som ho vyprovokovala.

Zaroven ma zaskocil jeho pristup, ked som chcela rozanalyzovat tento problem, ved to nie je normalne, to sa nemoze predsa iba tak nechat...tato facka bola ina, ako ked sa "natahujeme" pri hadke.
Keby som aspon vedela, co mozem od neho ocakavat, ci to nebude horsie...
Jednu vec, viem urcite, ze ho nemozem provokovat ako doteraz....ale stale dookola mi zaznieva v usiach otazka......"preco ma tak tvrdo udrel"....neide mi o tu bolest, alebo o ten sok, co mi sposobil...ale o nekonecne myslienky v mozgu "PRECO??!"....naozaj som ho dokazala k tomu vyprovokovat ja sama, svojimi recami??? A MAL PRAVO???

WSJGJFGFHGF

Uhlie, ty si asi necital knihu MILUJ SVOJ ZIVOT,Ze??????????? to by potom znela ina odpoved,mas negativne rozmyslanie.Skus zajtra slocit do knihkupectva,Chcem ti pomoct,citala som tvoje reakcie uz na inych forach ale toto som ti uz musela povedat.Neber to v zlom,chcem ti pomoct.:))))))

lost

uhlie

s tym by som bol opatrny :)

s tym ze:

nie je to jeho vina..

ved si predstav, vies kolko ludi mna dokaze vytocit kazdy den... teda 'snazi sa o to' :D
ale nedari sa im..

ale celkom na zacina vytacat nieco ine.. ale tam nemam komu vratit uder :D

kazdy mame inu "pevnost nervov"..

niekto je brutal flegmatik, vidi ako sa na neho ruti kamion, a vie ze nema kam uhnut, ale hladnokrvne caka.. a iny sa nastve uz len preto ze dostal cervenu a nedokazal prejst, i ked ma tonu casu...

ta prva skupina je vzdy lepsia ak ota druha :)

ta druha je taka sebedestruktivna.. nervozita plodi len nervozitu a naopak pokoj len pokoj... ak to nie je chorobne na oboch stranach...

nehovorim ze provokacia je dobra, isteze nie... respektive urcite nie :)
ale reagovat na verbalny utok fyzicky..
to nie je spravne, uz len z toho hladiska ze ak by ho provokoval MUZ, tak by si garantovane nedovolil (za predpokladu ze je ten muz silnejsi)...
a v tom spociva ten problem, nemozes utocit na slabsieho, len za to ze "na to mas"...

facka ci nie.. no facka nie je az taky brutalny utok, ale je to uz taka "cervena vlajocka" ze nieco nebude OK... pri maximalnom prizmureni oci na stranu toho co udrel, by som mohol povedat ze "je to vystrazny signal"... :)

tak

ja nesuhlasim zasadne s prispevkom uhlie, WSJ odporuca Miluj svoj zivot, je to kniha o pozitivnom mysleni a je to velmi dobre citanie, clovek ma obrovsku sebavyliecenia ale aj sebazahuby, a zalezi len na nom co si k sebe pripusti, odporucam.

lost

facky jednoznacne nie ;)

a dalej, asi by nebolo velmi odveci si stanovit nejake hranice, ze nech neblbne s inymi zenami, alebo nech sa rozhodne, s kym chce byt... ved uz nie je dieta ze musi mat tie pripecene chlapse reci...

mne by to konkretne vadilo ak by som bol v takej pozicii, teda pokial by to bolo vazne.. vazne v zmysle, priliz "ne"normalne komenty a podobne..

ved predsa tym "reprezentuje" aj svoju polovicku, ci nie ?

- i ked... stale je lepsie ked len komentuje online, ako keby mal robit realne-fyzikalne komenty/akcie...

no neviem, je to take ze, kde si jeden z partnerov urci hranice.. problem je, ze "dnes" su ludia taky promiskuitny, alebo "volny" ako vtaci.. ze sa to povazuje za "normu"...

lenze, len mrtva ryba ide s prudom...

uhlie

No prva vec je ta, ze ty by si nemala nikoho provokovar. Pretoze to nie je normalne a nezasluzil si to tvoj priatel. Najprv by si mala na to zalozit temu. Ak niekoho vzprovokujes do nepricetnosti, tak ten clovek moze urobit hocico a nie je to jeho vina a to ani podla zakona.

WSJGJFGFHGF

ahoj Chvilka,som rada ze si ma vypocula,ta kniha ti odpovie na vsetky tvoje zivotne otazky.Skvela kniha,ktora ti pomoze zmenit zivot a najst sebeuctu a sebelasku. nazhadzuj sa ,si jedinecna,nikto nieje taky isty ako ty.Len ty,sama mozes viest svoj zivot,a ver mi,ZIVOT JE KRASNY

tak

ale tu je to vzajomne, to neznamena, ze ked si celu vinu zobrala na seba, ze Tvoj priatel je anjel, ... nesmies mat pocit viny, ... nesmie Ta mlatit, ...

matamata

chvilka keby si sa takto spravala ku mne tak ti uprimne poviem, ze by som ti tu facku dala aj ja..a to som zena

kazdy ma len jedny nervy a ty si o to vyslovene koledujes...chlap sice nema pravo udruet zenu ale co je vela to je vela...sa skor zamysli n ad svojim spravanim...uvidis ze sa s tebou kvoli tomuto raz rozide...vztah je o niecom inom a nie o neustalom vycitani a provokovani...to nie je laska