Ahojte mam 20 a este som so ziadnym muzom nic nemala...neviem, co si o tom mam mysliet...na jednej strane som na seba hrda, ze som taka vytrvalkyna, na druhej sa ozyva priroda...jáj, ked teraz frajera nemam, vo vyhlade tiez nic...spat s prvym, co pride pod ruku nechcem, táááá tak...
mam 20 a som este panna
Panenstvo nie je choroba, ktorej sa treba zbsviť alebo ju liečiť.
Nesnaž sa niečo uponáhľať, len preto, že tvoje kamarátky to majú za sebou, mohla by si to oľutovať.
neboj, zostane:) kazdy sme strojcom svojho stastia...
trrue, pre mna za mna nech si aj chlap, je mi to jedno.. som rada, ze sme sa pochopili a nestaras sa mi do mojich veci. budem rada, ak to tak aj zostane. dakujem za pochopenie :-)
ja som zena a vobec sa do teba nestaram:D nebud precitlivena...po treti krat: TVOJA VOLA:) ja s tvojim sexualnym/nesexualnym zivotom nemam nic, ja som len vyjadrila nazor:)
trrue,
chcela som tym napisat, ze ma nepoznas, tak nemas pravo ma sudit a predpisovat mi, co mam alebo nemam robit. bud taky laskavy a staraj sa o vlastne veci, do tych mojich sa staraju ini ludia..
kto hovori, ze to na teba nenechavam? hovorim, tvoja vola... A ked nemas rada "cokoladu" tak to potom vela vysvetluje:) Ja len hovorim ze nie je dobre odopierat telu a dusi zbytocne to, co je pre nu krasne, prijemne, uvolnujuce, vzrusujuce....
trrue,
mas pravdu, moje telo je krasne pre mojho draheho, sam mi to neraz hovori.. a to ostatne please nechaj na mna.. nevies, ci mam alebo nemam rada cokoladu :)
kikina, ale ved v tomto nepotrebujes podporu. Len aj ludske telo je najkrajsie v tvojom veku, tak je skoda spoznavat ho a nechat spoznavat az po 30ke. Vies milovanie je take prijemne, to je ako keby si si nasilu odpopierala cokoladovy dezert, ale je to tvoja vola:)
laskonka111 a GiovanniX,
dakujem Vam za podporu. Ja neviem, co je na tom divne, ze vo viac ako 20 rokoch je clovek panna, panic. Ved v podstate o nic neprisiel.. Ved je to kazdeho slobodne rozhodnutie a vola. Na to neexistuje prikaz, aby to do urciteho veku clovek "spiskal".