Ahojte mam 20 a este som so ziadnym muzom nic nemala...neviem, co si o tom mam mysliet...na jednej strane som na seba hrda, ze som taka vytrvalkyna, na druhej sa ozyva priroda...jáj, ked teraz frajera nemam, vo vyhlade tiez nic...spat s prvym, co pride pod ruku nechcem, táááá tak...
mam 20 a som este panna
kukinka mohli by sme si ruky podať, som natom úplne rovnako ako ty, myslím aj ten názor
kukinka ja ta obhajujem,len tak dalej :) neboj sa vyslovit nikdy svoj nazor nikomu :)
Čo sa tu všetci zavzdušňujete. Mladá sa potrebuje skôr porozpravat s mamou alebo s blízkou kamarátkou, ale keď si tu prečíta niektoré rady, tak schmatne prvu okurku ktorú stretne, alebo ak je psych. labilná tak si pôjde ľahnúť na kolajnice, keď si nevyberie z týchto svetabežných rád.cmukcmuk
Ved rob ako myslis:) Vela stastia prajem:)
lDenzl,
a ja nechapem, co Ta taketo veci trapia.. Mimochodom neviem ako Ty, ale ja taketo veci zasadne riesim v sukromi nie takto na fore, kde to cita cely narod. Koniec koncov, nema Ta to co trapit. Tieto temy su rezerve pre mojho draheho :-)
A ty sa vobec ukajas???Ci mas to cele na haku?
Nechapem ako moze niekto nechciet sex .
lDenzl,
tak tak, pravdu mas, je to moja vec.. Kedy to bude, to neviem.. Neriesim to, nech to pride spontanne. Viem, ze ten pravy to len oceni. Vies, nepatrim do kategorie radodajok, to je cele.. :)
A kedy chces spoznat to krasne milovanie???
V patdesiatke??? Tak netrtkaj ved je to vlastne tvoja vec ak ti to nechyba.Ale mam pocit,ze si asi divne dievca.
lDenzl,
co na tom nechapes? To, ze som napriek mnohym ponukam, nekonecnym radom donov juanov nedala nikomu?? Odpoved je jednoducha, ani jeden mi za to nestal. A ja si uzivam tie vyhody, ktore panenstvo prinasa. Napr.:
* vyhnem sa neprijemnemu vysetreniu pri gynekologovi,
* nemusim sa napchavat tabletkami,
* nemusim sa bat, ze som v "tom",
* neovladaju ma hormony, ale mozog,
* nemusim sa stresovat, co ak "to" nedosiahnem
A takto by som mohla pokracovat dalej a dalej. A tiez patrim k tym zenam, co su na svoj "stav" hrde :-)
kukinka- ja ta nechapem:)
Mas zvlastny nazor.