Ahojte mam 20 a este som so ziadnym muzom nic nemala...neviem, co si o tom mam mysliet...na jednej strane som na seba hrda, ze som taka vytrvalkyna, na druhej sa ozyva priroda...jáj, ked teraz frajera nemam, vo vyhlade tiez nic...spat s prvym, co pride pod ruku nechcem, táááá tak...
mam 20 a som este panna
No a co, ze si panna?? Uzivaj si tie vyhody, ake to prinasa (joj, teraz sa ozvu komenty, ze ake to len moze mat vyhody. neva :-)) Pozri, ja mam 24 rokov a tiez som panna. Tiez som nedala prvemu, ktory o mna zakopol. Ten pravy to oceni, ze Ta este nikto nemal v rukach, ako to hovori moj drahy.
To je situacia, ako sa spoluziacky vysmievali jednej holke, ze je panna. A ona povedala: Ja kedykolvek mozem byt ako vy, no vy uz nemozete byt tym, cim som ja!
lDenzl
tak jasne, jak si pisal je to dost individualne...ja som bol napr. panic do 22rokov zo zdravotnych dovodov, mal somnejake problemy a bal som sa to riesit, potom som nabral odvahu a bolo :) A potom som si povedal ,ze preco som to skorneriesil, ale tak z dnesneho pohladu to berem tak ,ze to tak malo asi byt...
Martin- no zalezi kto je panic:)
Ci niekto kto to odmieta alebo az tak nepotrebuje,alebo niekto kto je divny vo vseobecnosti oproti normalnym ludom..
ja som bol panic do 22 a co? Obcas ma to sralo ,ale poviem ti ,ze ked to neposeres a das "to" milovanej osobe ,tak na to budes spominat do konca zivota a urcite to bude krajsie ako keby si o to prisla v 15-18rokoch.To je proste fakt.Najhorsie co moze asi byt ked je niekto panic v 22-25 a viac a nakonec pride o panictvo so stetkou ,kurvou,alebo baba s nejakym blbcom.Ked uz je clovek panic v takomto veku, treba to uz dat aspon milovanej osobe.
Je pravda ,ze v dnesnej dobe je veeelmi vela ludi panicmi aj vo vyssom veku...asi je to dobou.Tak ako to ,ze velmi vela ludi zije single.
pravda , takyto problem nemam :) skoda ze nepijem pivo
nemas sa kam ponahlat... ja som o panenstvo prisla v 19, onedlo som mala mat 20 a vobec nelutujem ze to bolo trochu neskorsie ako to v dnesnej dobe byva 13-14... bolo to s mojim priatelom po skoro dvoch rokoch chodenia a nezabudnutelny zazitok... jednoducho s osobou ktoru milujes je to najkrajsie... a mimochodom mam kamaratku, ktora ma 24 a hoci uz mala viacero vztahov, tak este stale je panna... najde sa viac takychto ludi, ktori si vazia to duchovno viac ako fyzicno
no ja uz len drzim prsty zeby si nasla toho praveho a tato dilema ktoru teraz riesis uz bola za tebou...
IDenzI aj ja som to myslel v dobrom :) samozrejme je to na nej,jej zivot...
GiovanniX ma pravdu, nemas sa kam nahlit, 20 nieje az tak vela ze by to mal byt problem.
Radsej pockaj na nejaky perspektivny vztah, lebo po nejakom vztahu na jednu noc z diskoteky by si to urcite lutovala.