Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

podte so mnou

lDenzl

Ale ved to je pekne:) Ved aj obuvnik chodi v deravych topankach,tak aj ty sa o svoje zdravie nemusis tak starat,hlavne je ,ze pacienti budu spokojni:)))
Ci ako to je?:)

zuzic

mno hej sak on sa tym ani zivit nechce...len zo zaluby a dobre sa pocuva:)
no ale zas ja som taky exemplar ze som totalna cierna ovca rodiny:P
hh:) ty sa mi budes smiat ale hej:) chcela by som bavia ma tie predmety aj sa snazim ucit...ale vsetci sa mi smeju ze zrovna ja co sa tak bojim:D ale naozaj by ma to bavilo i ked je to tazke...

lDenzl

No aka ste vy hudobna rodinka a ty taka cierna ovecka aj s bratom??:))
No ale tiez pravda....dnes sa tazko uzivit niecim takym. Ty budes doktorka?:)Nieco som niekde zaregistroval:)Alebo nie?:)

lDenzl

No aka ste vy hudobna rodinka a ty taka cierna ovecka aj s bratom??:))
No ale tiez pravda....dnes sa tazko uzivit niecim takym. Ty budes doktorka?:)Nieco som niekde zaregistroval:)Alebo nie?:)

zuzic

no otec hral na husle- ale len z donutenia rodicov inac hraval na gitare, a mama na klaviri ale tiez len z donutenia:) sesternica a bratranec hraju na klavir a sesterka spieva.
ale brat ma najvacsie nadanie z rodiny...nikdy sa nic neucil aj ked by chcel mozno v buducnosti a podla sluchu vie hrat aj pridat lavu ruku aj zlozit skladbu na klaviri, akordeone, gitare, harmonike ustnej, aj husle isli ale to osm nepocula takze nemozem povedat:) obcas zbehne aj na organ pri skole je kostol a kamarati sa s patrom takze mu daju kluce obcas:) on je celkovo nadani najviac z rodiny aj na take ako sport, a zrucni aj technicky...mno bude z neho dobry manzel sikovny:)
ja sa o hudbu nezaujimam moc len ked mi je smutno zabrnkam si alebo tak alebo si zaspievam ale to nechci pocut:DD
dalsi brat zas nema hudobne vobec nadanie on je zas na ine take ako fotenie spracovavanie obrazkov a praca s pc....
ja som este nedosla na co som nadana:) ale bavi ma tanec trosku:)