Môj manžel nevie čo chce,sme spolu krátko iba 9 mesiacov-a vraví stále že ma miluje,ale už ma skoro 5x vyhodil.Ja neviem,čo mám robiť.Je starší o 8 rokov,ale naozaj neviem čo s tým.Ja ho tiež milujem,ale takto sa trápiť a prežívať stále to isté hádky a slová typu-rozíďme sa,bude kľud-toto nie je život.Jeden deň to povie a na druhý deň sa ospravedlňuje.Ja som urobila všetko možné,aby bolo dobre,ale také ponižovanie-ja neviem čo ďalej.Bývam od rodičov skoro 5OO km,a mama o tom nevie,čo sa deje medzi nami.Čo mám robiť???
Toto nie je život
jajka001,ty si sa s tou odpovedou nejak nepotrapila,to je jednoduche povedat Rozved sa ale tahsie urobit.
rozved sa a budes mat pokoj
nie nemame deti-on ma 2 deti z prveho manželstva-dospele.A bol taky aj na začiatku vztahu-ale to ma tešilo,lebo som myslela že až tak ma ľúbi,že si ma chráni.
..ja to poznam so zenou a elektrickou, ale v Italsku sa to zevraj pouziva v tejsto verzii...mamma mia
ahoj Kvietok,tak za prve myslim si ze so ziarlivim chlapom to nikdy fungovat nebude,bol taky uz na zaciatku vztahu? za druhe za chlapom a za autobusom nikdy neutekaj,vzdy pride novy,
vrat sa to Kosic a popremyslaj o tom v Kaviarni Slavia, pri podmanivej hudbe Petra Stasaka... :)
a mate aj deti?
sofia-vieš kolko x som sa mu postavila??ja vždy poviem,čo si myslím-ale nemám nikdy pravdu.
je žiarlivý,a ked sa ku mne niekto ozve nepáči sa mu to-pritom sa otáča po ženach stále-ved nech pozerá,ale normálne.Chodím na prednášky,kde som necele 2 hod.a utekám rýchle domov,.....on bol včera na vystúpení,a vrátil sa až o 5 hodín-tak je to normálne??tak ako ma ľúbi,ked na mna zabudol?je toho velmi vela,a ja už nevcladzem ani rozmýšľat a spomínať.
prave za to "ze si urobila vsetko aby bolo dobre".,postav sa mu,nemyslim si ze clovek ktory miluje vie vyhodit zenu na ulicu.spamataj sa!,ak sa nevie spamatat tvoj muz..