Toto nie je život

Príspevok v téme: Toto nie je život
kvietok007

Môj manžel nevie čo chce,sme spolu krátko iba 9 mesiacov-a vraví stále že ma miluje,ale už ma skoro 5x vyhodil.Ja neviem,čo mám robiť.Je starší o 8 rokov,ale naozaj neviem čo s tým.Ja ho tiež milujem,ale takto sa trápiť a prežívať stále to isté hádky a slová typu-rozíďme sa,bude kľud-toto nie je život.Jeden deň to povie a na druhý deň sa ospravedlňuje.Ja som urobila všetko možné,aby bolo dobre,ale také ponižovanie-ja neviem čo ďalej.Bývam od rodičov skoro 5OO km,a mama o tom nevie,čo sa deje medzi nami.Čo mám robiť???

kvietok007

nie nemame deti-on ma 2 deti z prveho manželstva-dospele.A bol taky aj na začiatku vztahu-ale to ma tešilo,lebo som myslela že až tak ma ľúbi,že si ma chráni.

WSJGJFGFHGF

ahoj Kvietok,tak za prve myslim si ze so ziarlivim chlapom to nikdy fungovat nebude,bol taky uz na zaciatku vztahu? za druhe za chlapom a za autobusom nikdy neutekaj,vzdy pride novy,

kvietok007

je žiarlivý,a ked sa ku mne niekto ozve nepáči sa mu to-pritom sa otáča po ženach stále-ved nech pozerá,ale normálne.Chodím na prednášky,kde som necele 2 hod.a utekám rýchle domov,.....on bol včera na vystúpení,a vrátil sa až o 5 hodín-tak je to normálne??tak ako ma ľúbi,ked na mna zabudol?je toho velmi vela,a ja už nevcladzem ani rozmýšľat a spomínať.

soffa

prave za to "ze si urobila vsetko aby bolo dobre".,postav sa mu,nemyslim si ze clovek ktory miluje vie vyhodit zenu na ulicu.spamataj sa!,ak sa nevie spamatat tvoj muz..