Toto nie je život

Príspevok v téme: Toto nie je život
kvietok007

Môj manžel nevie čo chce,sme spolu krátko iba 9 mesiacov-a vraví stále že ma miluje,ale už ma skoro 5x vyhodil.Ja neviem,čo mám robiť.Je starší o 8 rokov,ale naozaj neviem čo s tým.Ja ho tiež milujem,ale takto sa trápiť a prežívať stále to isté hádky a slová typu-rozíďme sa,bude kľud-toto nie je život.Jeden deň to povie a na druhý deň sa ospravedlňuje.Ja som urobila všetko možné,aby bolo dobre,ale také ponižovanie-ja neviem čo ďalej.Bývam od rodičov skoro 5OO km,a mama o tom nevie,čo sa deje medzi nami.Čo mám robiť???

gima

kvietok,a tiez odkedy som spoznala toho cloveka/ktoreho milujem,zo vsetkymi chybami ake ma/ som prisla o vela kamosiek a znamich,na zaklada vselijakych intrig a pletiek
ja sa sanzim doma vytvarat prijemnu atmosferu,pohodu,klud a vsetko co k rodinnemu stastiu patri,on neustale vytvara dusno a problemi aj zo svojimi znamimi,ktory su proti mne,a ked zacnem ja nieco riesit SOM POTOM JA TO NAJHORSIA-HISTERKA A NEVIEM,CO-A PRITOM SOM SA SNAZILA LEN RIESIT NEJAKY PROBLEM,KTORY VYVOLAL ON AJ SO SVOJIMI PODARENYMI ZNAMIMI,KTORY HO STVU PROTI MNE
JE TO ZACAROVANY KRUH,KTORY NIKDY NESKONCI,PRETO SOM SA ROZHODLA TENTO PROBLEM RIESIT PO TYCHTO ROKOCH TRAPENIA

gima

jasne,necham ho tak,mne len prislo dost smiesne,ze teba napada koli nicku a on/a sam nema o nic lespi nick,lebo ja si tiez pod slovom UHLIE predstavujem nieco,co radsej tu ani pisat nebudem,ale by ma nikdy nenapadlo niekoho sudit podla nicku
fakt na smiech

kvietok007

uhlie-máš vo všetkom pravdu.........keď ju chceš mať.Kvietok ma napadol,lebo mám velmi rada prírodu a kvety,chcela som dat tulipán lebo sú nádherné a sú to jarné kvety,ale viac sa mi pozdávalo kvietok,ale ak potrebuješ rýpať a ponižovať,tak nech sa páči.

gima

:) VYZNANIE LASKY-toto je normalka,takym ludom to nerobi ziaden problem ako som si vsimla-JEDEN DEN TI POVEDIA AKO TA MILUJU A NEPREJDE ANI DEN A UZ SA SPRAVAJU AKO CUDZI-a UBLIZUJU CLOVEKU AKO LEN MOZU-
NIEKOMU NEROBI PROBLEM POVEDAT- MILUJEM TA-ale su to len prazdne slova,ktore nic neznamenaju

uhlie

Skor si myslim, ze je chyba v tebe. Ak si da niekto meno kvietok (alebo inu zdrobneninu), znamena, ze je to samoluby clovek, alebo narcis. Mala by si sa asi nad sebou zamysliet.

gima

chapem ta kvietok,kazdeho cloveka by to trapilo,a je lepsie do dostat zo seba von,ako sa trapit a dusit v sebe
ale,ak si citiva a je to tak ako pises,musis sa rozhodnut sama,ci s nim ostanes,alebo od neho odides,kym nemate deti
ver,mi nie je to lahke zit s takym clovekom ktory ta nevie pochopit,ja zijem s takym okolo 14rokov a je to velky napor na psychiku,uz som si na niektore veci aj zv.ale na vsetko sa zv.neda,tiez ma nejake veci stale trapia,ale ja pozeram aj na dceru,vy deti nemate,tak tebe sa bude lahsie odchadzat/hoci,asi ani nie ked ho MILUJES/
FAKT JE TO TAZKE TI RADIT,TY MUSIS NAJLEPSIE VEDIET,CI CHCES BYT S NIM NADALEJ/ak ostanes musis byt silna a znasat to cely zivot-a nie je to lahke zit s takym clovekom-ver mi-sak uz vidis aj sama,ze je to velky napor na psych.cloveka a este ked si na to uplne sama je to o to horsie/

kvietok007

vieš,stALE MI VYZNáVA LáSKU,ALE stale aj pozera po mladých-ešte je to aj na čerstvom videu zachytené.Povedal mi,že či ho sledujem-a že ma bude tiež,ale ved ja som len pozerala čo bolo natočené.

kvietok007

všetko som opustila kvoli nemu,priatelov,rodinu prácu-nepoznám tu ĽUDí,LEBO BýVame na dedine,a neviem ako a čo robiť,som tu ako v cudzom svete a sama.On ma svoje dcery,ja nikoho,nemam ani kde si vyliať srdce,preto som to sem napísala.Nechce ma pochopiť,už sme toho vela rozoberali,ale nepomáha to.