Trpnutie noh

Príspevok v téme: Trpnutie noh
L..Lu

Ahojte:) v poslednom čase pri behaní alebo pri rychlej chodzi mi začinaju trpnuť nohy...ale nie je to take obyčajne...strašne to boli, a vobec si moje nohy necitim:( dokonca až padám z noh:( a potom keď to povolí ma hrozne bolia členky:(...cca pred rokom som chodila pravidelne na injekcie pendepo,alebo tak niejak sa to volá...a tie mi picahali do nohy,kvoli slabej imnute..a asi aj odvtedy to pocitujem...neviete čo to može byť?:(ďakujem za rady:)

jajkafr

človek
dobre hovoríš nájsť príčinu svojej alergie... zober si napr. mňa... amalgánové blomby nemám, úrazy som nemala čiže mi nič nemuseli spájať šrúbami, kovy v tele nemám a aj napriek tomu od malička trpím silnou alergiou... kde je chyba? žeby genetika? a z genetikou nepohneš... smola... áno dá sa prijímať viac vitamínov, minerálov, ale to ti nepomôže odstrániť alergiu...
a navyše neodpovedal si na moju otázku, ktorú som ti dala nižšie... kto si že tu radíš to čo tu radíš? máš to z vlastných skúseností alebo niekto v tvojom okolí sa takto vyliečil?

L..Lu

Nie nebduem tie lieky brať celý život...tak mi už poraď čo mám robiť mám jednoducho len tak rpestať brať lieky? nechapem o čo ti ide...fajn nechám si poradiť,ale nie takto...ďakujem jajkafr:)

človek

Lulu: Nemáš sa nechať opuchnúť, ale konečne máš začať rozmýšľať prečo máš alergiu. Všetko pozisťovať aby si vedela ako sa máš liečiť. Alebo chceš celý život brať tie lieky, ktoré ti možno ubližujú?

Univerzálne rady:
1. Ak máš v tele kovy, zbav sa ich. Kovy okrem alergie vyvolávajú rakovinu. Predovšetkým alamgámy v zuboch, kovové šruby po operáciách, všelijaké kovové uchytávky a korunky v zuboch.
2. Začni už brať to C-čko, a B-komplex. Tiež horčík, selén, zinok. Najlepšie v prirodzenej forme - ovocie a zelenia.
3. Prestaň vypisovať ko..tiny o vysadzovani ci nevysadzovani liekov a zacni pouzivat mozog a zisti konecne preco si chora. Mna to uz dlho nebude bavit tu odpovedat a hladaj si pomoc inde.

jajkafr

človek
koľko máš rokov? liečiš sa na niečo? alebo bol si už niekedy v živote vážne chorý? nehovorím o chrípke alebo bolesti hrdla, ale o vážnom ochorení pre ktoré by si skončil v nemocnici a bol si ohrozený na živote... videl si niekedy silnú alergickú reakciu? Astmatický záchvat alebo anafylaktický šok kedy vidíš ako človek, ktorý stojí pred tebou nemôže dýchať, je modrý nezaberá mu nič a jediné čo mu pomôže je kyslík, a injekcia na rozšírenie priedušiek a od alergie? alebo videl si anafylaktický šok kedy vidíš ako človek ktorý sa pred chvíľou s tebou rozprával zrazu nemôže dýchať, prestáva si cítiť končatiny, stráca vedomie a keď sa mu nepodajú potrebné lieky do žily do pár minút umiera?
Predpokladám že nie. Lebo keby si to videl, alebo keby si zažil nejaké vážne ochorenie a tvoj život by visel na vlásku určite by si tu nepísal, aby človek, ktorý má silnú alergiu alebo iné ochorenie vysadil lieky. Stačí ak si prečítaš nejaké články o alergii a tam sa dočítaš aké rôzne môžu byť alergické reakcie... človek viem o čom píšem... párkrát môj život už visel na vlásku a keby som nemala pri sebe duchaprítomných ľudí a rýchlu lekársku pomoc tak tu už asi niesom...
jedna rada pre teba ak chceš prispievať na toto fórum trošku viac čítaj, alebo nepíš na toto fórum

L..Lu

nie nechystám samozrejme :)))inak dneska som bola pri mojej lekárke...zajtra idem na krv-na reumaticke a zapalové testy..kazala mi kupiť aj take vitaminy...horčik a vitamin B6 :) nemám nohy zaťažovať a tak:) snáď sa zlepši:)ďakujem:)

jajkafr

L..Lu
lieky určite nevysádzaj, neopováž sa ... ja som mala pokusy vysadiť lieky na alergiu a nedopadlo to najlepšie astmatické záchvaty som mala na dennom poriadku, zhoršilo sa mi všetko čo mohlo... navyše teraz keď všetko kvitne mám aj napriek liečbe príznaky alergie, dnes som musela inhalovať sprej lebo som takmer dostala astmatický záchvat a to užívam silné dávky liekov na alergiu a astmu a určite ich nevysádzam hlavne nie v tomto období... takže L..Lu ešte raz ti to píšem neopováž sa vysadiť lieky na alergiu kým ti to neodporučí tvoj lekár vysadením liekov sa ti alergia na 100% nezlepší práve naopak ešte sa ti to zhorší a navyše môžeš ohroziť svoj život... určite by si nechcela skončiť kvôli takej chybe v nemocnici s hadičkou v dýchacích cestách cez ktorú by si dýchala