Ahojte:) v poslednom čase pri behaní alebo pri rychlej chodzi mi začinaju trpnuť nohy...ale nie je to take obyčajne...strašne to boli, a vobec si moje nohy necitim:( dokonca až padám z noh:( a potom keď to povolí ma hrozne bolia členky:(...cca pred rokom som chodila pravidelne na injekcie pendepo,alebo tak niejak sa to volá...a tie mi picahali do nohy,kvoli slabej imnute..a asi aj odvtedy to pocitujem...neviete čo to može byť?:(ďakujem za rady:)
Trpnutie noh
Telo sa dokáže obnoviť. Obzvlášť mladé. Zlomená kosť zrastie, poškodené žili dorastú. Len daj telu šancu sa zahojiť. Dobre sa najedz a nerob čo ťa bolí, teda šport. Určite prestaň prijímať jedy od lekárov, to je väčšina liekov. Aj mama ti povie že vitamíny, ovocie a zelenina, sú zdravé. K tomu mäso,čokoláda, čokoľvek čo máš rada. Predávkovať sa dá jedine s vitamínmi A, D a B6. A a D neber, telo si ich dokáže vyrobiť samo z karoténu, ten je napríklad v mrkve. Je fajn si dávať zeleninu do varenia trebárs k mäsu. D-čko vzniká pri opaľovaní, stačí 10-20 minút na celé telo :-) denne, spočiatku kým nestmavneš.
ďakujem..vyskušam tie vitaminy...moja mamka am tiež skusenosť..niejaka jej známa,alebo kto tiež mala skusenosti s pendeponom a ostala na vozíčku...možno som sa bála zbytočne,ale bála sa...po tej injekcii som mala aj tyžden vkuse strppnuté nohy,ani chodiť som nemohla...čiže nemám dobré sksuenosti s tým:(
Astma, či ischemická choroba srdca sú príznaky poškodenia tela. Liečiť sa majú príčiny.
Poškodenie imunity je dôsledok jedov ktoré si dostala do tela. Treba zistiť aké. Takže o antibiotikách, pendepon, už vieme. Čo ešte? Liečba závisí v odstránení jedov a náprave škôd ktoré spravili. Odstránenie jedov sa robí skoro neškodnými liekmi, náprava škôd dobrou stravou, teplom, pokojom a podobne. Závisí od poškodenia.
L..Lu
ja mám astmu a keď behám, alebo tiež pri rýchlej chôdzi alebo chôdzi do schodov keď nestíham z dychom tak ma bolia nohy tak ako popisuješ ty... nikde som s tým nebola ja to pripisujem tomu, že sa mi nestíha okysličovať organizmus rovnaké príznaky sú pri ischemickej chorobe srdca ale tvoj prípad to určite nieje pretože ischemická choroba srdca vzniká v oveľa vyššom veku...
www.zdravie.sk - tu je príbalový leták pendeponu, prečítaj si hlavne nežiadúce účinky
Moje vedomosti na toto nesiahajú, spýtam sa a dám ti vedieť. Ak chceš. Zatiaľ ti napíše aspoň čo viem:
Pendepon je antibiotiku, ktoré podľa jeho brutálneho spôsobu podávania poškodzuje tkanivá. Zatiaľ by si mohla zájsť do lekárne a kúpiť si vitamín C tisícku, veľké balenie stojí do 10 eur. Tiež B-komplex silné dávky, tuším sa volá forte. Neuškodí to a možno ti to pomôže.
Dosť dôležitá vec je či máš v ústach amalgámové plomby, to sú strieborné až čierne vložky v zuboch, a ako dlho. Ďalej či si dostala vakcíny, koľko, aké a kedy. Je to v tvojej zdravotnej karte, má ju všeobecná lekárka. Tiež by ma zaujímalo aké lieky ešte berieš.
Univerzálna rada: Prestať okamžite brať akékoľvek lieky od lekárov. Vidíš že ti ublížili.
a ešte som zabudla..mám aj oslabenu imunitu,bývam často chorá...mohlo by to suvisieť aj s tým?
mám 17...lieky uživam na alergiu,športujem len rekreačne a ochorenia niejake važnejšie nemám...samozrejme,že cchem s tým isť aj k lekarke,lenže sa chcem najrpv informovať aj tu..ďakujem
a čo keby si zašla k lekárke? tieto symptómy, ktoré popisuje môžu znamenať hocičo... koľko máš rokov? liečiš sa na nejaké ochorenia? užívaš nejaké lieky? športuješ pravidelne alebo rekreačne? nie vždy sa dá na základne popisu problému určit diagnóza väčšinou je potrebné pacienta aj vyšetriť
Moment, rozmýšľam.