Ahojte:) v poslednom čase pri behaní alebo pri rychlej chodzi mi začinaju trpnuť nohy...ale nie je to take obyčajne...strašne to boli, a vobec si moje nohy necitim:( dokonca až padám z noh:( a potom keď to povolí ma hrozne bolia členky:(...cca pred rokom som chodila pravidelne na injekcie pendepo,alebo tak niejak sa to volá...a tie mi picahali do nohy,kvoli slabej imnute..a asi aj odvtedy to pocitujem...neviete čo to može byť?:(ďakujem za rady:)
Trpnutie noh
clovek ja som sa ta normalne spytala ze ako sa da vyhnut alergenom?
ale veď my sa nehdame...a nehovorím,že bez niektorých liekov sa nedá žiť,ale nie bez takých,kt. su nevyhnutné...
Až budete chcieť odo mňa radu, môžete ma slušne požiadať. Možno vám odpoviem. Nebudem strácať svoj drahocenný čas v hádkach. Vy nemáte problém, máte svoje lieky, ste feťáci a ste spokojní. Howgh
L..Lu
aj keby si bola zavretá doma aj tak sa dostanú alergény k tebe veď doma je prach, aj keby si každý deň umývala podlahy a utierala prach aj tak vždy čosi lieta, roztoče, navyše keď sa otvorí okno alebo dvere tak aj peľ... alergénom sa vyhnúť nedá to by si si musela vážne zaobstarať vzduchovú bublinu ako píše zuzic... alebo nejaký skafander ako majú kozmonauti ...
človek
vie ma neskutočne naštvať ak niekto napíše vysaď lieky... sama som alergička, astmatička a mám ešte mnoho iných diagnóz, z ktorých sa nikdy nedostanem a ak by som vysadila lieky skončím v nemocnici na prístrojoch. Myslím si, že ako takmer každý chronicky chorý pubertiak aj ja som prešla obdobím, kedy som vysadila lieky lebo ma to nebavilo, nebavilo ma užívať lieky, s ktorých som mala pocit, že mi aj tak nezaberajú, ale po mesiaci keď som dostala astmatický záchvat, ktorý som nemohla rozdýchať, zhoršila sa mi astma, mala som silné alergické príznaky lieky som si nasadila späť... potom som mala ešte párkrát pokusy vysadiť ich až kým som neskončila v nemocnici... Teraz už viem, že lieky vysadiť len tak hocikedy sa mi zachce nemôžem, navyše pri astme sa užívajú kortikoidy a tie sa nesmú vysadiť naraz, musia sa vysadiť postupne pretože pri rýchlom vysadením hrozí Addisonová choroba... navyše keď je človek vďaka svojej diagnóze ohrozený na živote tak, že ak nemá rýchlo zdravotnícku pomoc môže zomrieť, vtedy si človek uvedomí, že aj tie lieky, ktoré mu idú neskutočne na nervy musí užívať či sa mu to páči alebo nie... ale to by si musel zažiť alebo aspoň vidieť vtedy by si zmenil svoj názor...
no a čo sa týka liekov, ktoré sa nesmú naraz vysadiť napr. ako som už spomínala kortikoidy, lieky na liečbu epilepsie...
ďakujem zuzic...ozaj bez liekov by som to nevydržala..čo mám byť zavretá doma?:/
mna by tiez zaujimalo ako sa ma lu vyvarovat alergenov ked zije na vidieku...aky mas napad clovek? podla mna by si mala zaobstarat nejaku bublinu v ktorej by zila izolovana od sveta aby sa sama takto zazracne vyliecila a nemusela doverovat lekarom
Myslíš že na vidieku si v zdravom prostredí? Na polia sa letecky striekajú citostatiká. Aaaale... Možno máme druhý zdroj jedov.
tak su to lieky na alergiu,to som ti zrejme napisala...je to taky sprej do ust,ktorý mi chodi až z francuzska volá sa starolal....
aha č...
Lulu: Vobec si nenapisala ake lieky beries. Preco myslis ze ich nemozes vysadit? Uz ma unavuje ti pisat. Pa.