Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa osamostatnit zo 600 euro?

Príspevok v téme: ako sa osamostatnit zo 600 euro?
slovanPrehra

ahoj rad by som sa osamostatnil ale neviem ci mi moj plat na to bude stacit ta sa vyzit zo 600 euro mesacne? ved je to totalna almuzna..

ja pocitam 300 podnajom s energiamy
300 strava
80benzin
50 prostriedky do domacnosti

100 bokom ved treba aj obcas von ist uzit si opravit nieco na aute poistky dovolenka..

ratam to zle? kolko davate na stravu 1 osoba a kolko tak na zubna pasta pranie a tak?

jedlo mozem len drahsie (asi celiakia) ziadne rozky na veceru...

lost

no napr. moja babka ma plat nejak okolo 100-150 eur (?) a to musi cestovat 2-4 hodiny denne z dediny do BA..
cize aj cestovne zabije 1/4 platu aspon...

a takto zije celkom dost ludi v jej veku..
neuveritlne ako to dokazu utiahnut a prezit z toho...

tak

Ty salies clovece, ... co by si robil, keby si dostaval mesacne 50 eur, ako moja sestra, ako by si si z toho odratal benzin stravu a co ja viem co, ...

excell

Mal som auto no už je dávno zošrotované. Nové som si nekúpil lebo ho naozaj nepotrebujem.A dokonca nemám vôbec žiadny problém u žien kvôli tomu.A ženu ktorá by o mňa nestála iba preto že nemám auto, o takú zas nemám záujem ja. Auto nie je cesta ku šťastiu.

ivica29

ivana, dobre postrehy.
Mozem podopisat. Strasne dobre mi robilo, ked baby v robote videli, ze ma muz vozi. Stale. Uz roky vstane skorej, nez musi, aby ma zobral do roboty. Zlepsi mi naladu, kde viem, ze to ludia vidia a vedia.

0vecka

2 lost jasne ze EUR uz mame EURO viac ako rok... za 166 EUR asi auto ktore je funkcne a da sa s nim legalne jazdit nekupis :)

ivana45

K tej svojej slohovej praci o mojom pohlade na relaciu Chlap a auto by som rada nieco dodala.
Pani, nestaci auto vlastnit. Musite Ju v nom VOZIT. Mozete mat akekolvek auto, ked ho nebudete pouzivat, pomysli si, ze mozno nemate na bezin. Ak ho nebudete pouzivat aj pre nu, stracate tiez, lebo ona chce, aby ste sa o nu starali. Najviac si ju naklonite, ak jej kolegyne, kamaratky budu vidiet, ako k vam nastupuje ev. vystupuje.... To zasa dobre robi jej egu. Ked ostatne dievcata vidia, ze o nu stojite. Okrem toho jej tym davate najavo, ze ste ochotni starat sa o nu. To je pre zenu velmi dolezite.
Mimochodom, kvety su podobna zalezitost. Vyjadrujete nimi, ze o nu stojite. Aj tu ma najvyssi ucinok kvet(y) odovzdany pred jej kamaratkami, kolegynami... Kytica odovzdana pred jej tlupou (odoslana kurierom na pracovisko) vam ju nakloni tak, ze si to ani neviete predstavit.

ivana45

Chapem - auto je symbol statusu, navonok prezentuje, ze pan je Niekto.
fgf: strasne sa mi paci tvoja uvaha, ze chudobna chudobneho nechce, lebo si chce polepsit a bohata tiez nie, lebo si nechce pohorsit... :-) Ano, mas pravdu, je to tak. Ehmmm - ale ani chlapi netuzia prave po dievcatach chudobnych jak mys, pokial viem. Uznavam, ze je tu znacny rozdiel. Zena to moze kompenzovat krasou alebo schpnostou posilovat muzove ego (obdiv).
Zena musi pocitat s tym, ze na svojho muza bude nejake obdobie odkazana uplne a samozrejme aj mimo materskej ocakava, ze muz rodinu materialne (spolu)zabezpeci. Tiez potrebuje vediet, ze muz je peniaze nielen zarobit ale aj minat. A to na nu konkretne. Neskor na jej deti. Preto sa ustalil zvyk, ze muz plati v kine, kaviarni,... Nad skripu zubami len chlapi bez penazi alebo lakomci.
Verte mi, pani, u kazdej zeny v tejto krajine bodujete do miunusu, ked ju nechate zaplatit za spolocnu utratu.
Este k tomu autu: ani s nim sa to nesmie prehanat. Zrely muz cti ucel. Nadmerny terenak na presuvanie sa po meste je trapas. To uz treba spozorniet, ze auto mozno kompenzuje nejaky nedostatok...
KE, dalsia hovadina je trdit, ze kvalitnu zenu bez auta nezbalis. Nie je to pravda. A nehnevaj sa - zatriedenie dievcata do horsej (lahsie dostupnejsej)kategorie, lebo je napr. z Michaloviec ... to o tebe nic dobre nevypoveda. Honosis sa svojou anglictinou, skusim takto: It is very very stupid.