Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kramare uplatky

Príspevok v téme: Kramare uplatky
nikuskaaa

dobry vecer.... prosim precitajte si toto....

moj syn ma nador na mozgu.... vo velkosti 1 cm... ide zatial o nezhubny nador.... nevedia do kedy....

posledne MRi mozgu mu robili pred vyse rokom.... a dnes mi lekarka ktora je v mojich ociach uz smrad !!! povedala ze tu mu neurobi... ze tam ma ona vela pacientov.... ktory na to cakaju... dlho.... no ja som cakala na tu to hospitalizaciu 2 mes.... az nam dali termin... a dnes mi povie ze MRi neurobi.... ze postaci CT.... no ale k veci... CT nie je take dobre ako MRi !!! MRi ukaze aj male zmeny,,,, co CT nie !!! je to podla vas ok ??? dnes mi jedna mamicka povedala ze tam je to bezne.... ze kto da... ten ma... ze ona dala hned €€€€ a dcerku sa postarali aj MRi urobili

nikuskaaa

jessulik, ja viem ... dakujem vam aj tak rano idem pre neho nema zmysel aby tam bol ked sa tak jednaju za to ze nemam peniaze a nie som celebrita

janulka.TN

SUHLASIM ! JE TO NORMALNE AJ MOJA MAMA MUSELA DAT "POZORNOST" VO FORME OBALOCKY ABY SA DOCKALA TOHTO VYSETRENIA MRI

jessulik

keko37
nevrav že je to v poriadku.vôbec to tak nie je a hlavne keď ide o dieťa.
treba zmeniť neurologičku a okamžite.

keko37

je to v poriadku :) podla mna ja som tiez dal neurologicke 50 € na stolik lebo šaškovala okolo MRi a ked som dal hned pisala ziadanku a kramare su len pupok su tam najhlupejsi lekari