Kramare uplatky

Príspevok v téme: Kramare uplatky
nikuskaaa

dobry vecer.... prosim precitajte si toto....

moj syn ma nador na mozgu.... vo velkosti 1 cm... ide zatial o nezhubny nador.... nevedia do kedy....

posledne MRi mozgu mu robili pred vyse rokom.... a dnes mi lekarka ktora je v mojich ociach uz smrad !!! povedala ze tu mu neurobi... ze tam ma ona vela pacientov.... ktory na to cakaju... dlho.... no ja som cakala na tu to hospitalizaciu 2 mes.... az nam dali termin... a dnes mi povie ze MRi neurobi.... ze postaci CT.... no ale k veci... CT nie je take dobre ako MRi !!! MRi ukaze aj male zmeny,,,, co CT nie !!! je to podla vas ok ??? dnes mi jedna mamicka povedala ze tam je to bezne.... ze kto da... ten ma... ze ona dala hned €€€€ a dcerku sa postarali aj MRi urobili

Ivett...

mojej kolegyne dceru zabili lekari !!! a trest ziadny len vraj pochybili, ale peniaze brali dokonca jedna si vypytala surovo obalku , ze ked chce to o com sa bavime MRi , zacala viete mame tam vela pacientov.... a ked jej dala sa stolik hned dala termin na MRi na 2 den.
odomna tiez jedna MUDr zobrala uplatok kedze som potrebovala nie co vypisat pre socialne ucely inac beru za 10 € ale riadne mi povedala... ze chce 100 € a ze chcu vysie platy ?? a za co ??

lienocka2808

co sa tyka MRI a CT pracuju na rozdielnych frekvenciach, cize co sa ukaze na CT nemusi sa zobrazit na MR. Viem ze otec chodil po naleze nadorov iba na MR a to kazdy polrok na kontroly uplne bez nejakych poplatkov alebo uplatkov. ma na to pacient po nadorovom ochoreni mozgu narok.

lienocka2808

Dobrý deň,máme bohužiaľ skúsenosti s neourochirurgiou na kramároch. Môj otec mal v r. 1992 astrocytóm, operoval ho Mudr Šteňo a myslim, že si nic nepytal, ale na posunutie poradia a pretlacenie na skorsi termi operacie mu mama dala nejake peniaze. V r. 2004 mal otec znova nador, tentokrat ineho druhu, ale nebolo to take vazne ako prvy krat, stratil rec ale inak chodil a bol pri vedomi. Tentokrat sme odmietli davat akekolvek peniaze a mozem vam povedat, ze ho odsuvali asi 2 tyzdne, davali mu iba lieky na znizovanie mozgoveho tlaku, nakoniec ho uspesne odoperovali, ale to cakanie bolo hrozne. Asi by som to dnes riesila uplatkom, bohuzial je to tak. Niektori tazia aj z takeho nestastia ako je vazna choroba. Zelam vam vela vela zdravia a stastia na doktorov

jessulik

medveď-miki
som rada že máš dobré skúsenosti s lekármi ale ak by sem napísal každý svoju osobnú skúsenosť-ver tomu že by bolo viac zlých ako dobrých.

medveď-miki

Len pomaly,oni dobre vedia,čo je potrebné,
dobré a správne či už pre diagnostiku,či samotnú liečbu.Aj ja som pred rokmi mal niečo ako šťastie v nešťastí.Som po
operácii,žijem a ďakujem Bohu za doktorov a sestričky.
Chlapcovi prajem remisiu zdravia.

jessulik

llek
nepoznáme ťa a máš pravdu ak ťa uráža takéto vyjadrenie verejnosti ak si naozaj taká ako píšeš.
lenže musíš uznať že názor ktorý ti vyjadril keko sa zrodil preto lebo fakt je pravda že strašne vela lekárov bere úplatky a s prepáčením kašle na pacientov.ja mám tiež vela zlých skúseností.mňa primár skoro zabil a povedal mi bezcitne aby som šla z nemocnice kludne domov lebo aj tak umieram a je to jedno či budem tam alebo doma-aj tak umrem.ak je toto odborný a ludský prístup lekára tak čo viac ešte dodať.asi nič.
ak si dobrá lekárka tak ti viem napísať len tolko že som rada a ostaň ňou aj na ďalej lebo práveže takých by sme potrebovali viac.

jessulik

keko37
čo sa týka neurológou aj ja mám velmi zlé skúsenosti ale našla som jednu ktorej som neplatila a vďačím jej za život a nemyslím to obrazne. máš pravdu ak si nahnevaný na lekárov ale vždy sa najdu aj výnimky a preto nesmieš odsudzovať všetkých.