Kramare praktizuju eutanaziu
poviem vam moju skusenost. Otec bol prijaty na kramare po uraze (zrazilo ho auto). Bezprostredne po uraze bok ok, chodil posvojicha bol v plnom vedomi. Druhy den po uraze, vnutorne krvacanie a operacia na jeho zastavenie. Dalej to skratim, lebo inac by to bolo dlhe. Vysledok 4 operacie, 3/4 zaludka vrazaneho, taktiez sliznica, bezvysledne, krvacanie pokracovalo. Na 22 den sme volali ako vzdy vecer ako na tom oco je, a na to nam povedali ze nech si prideme. Tak sme isli, 3 sestry o 9 vecer. Otec v plnom vedomi ale s tracheostomiou, sa zdvihal ze on ide prec. Na to si nas pan' doktor' zavolal ze mu daju nieco na spinkanie, a ze nech sa nebojime, ze nebude trpiet. Na to sme mu samozrejme vynadali, ze nech sa neopovazi ho usmrtit, a ze si ho berieme prec. Aj sme tak urobili, o dva dni na to uz bol otec prevezeny do Viedne. V noci o 11 prisiel do AKH a na druh den rano uz bolo krvacanie zastavene! Prezil vdaka viedni, co je 40 minut od nas ale aplne iny svet.
Myslim si ze by bolo logickejsie, ked uz sme v tej EU tak by sme mihli lobovat za pravo ze si mozeme vybrat kde chceme byt hospitalizovan a lieceny a slovensko by platilo len do miery do ktorej by to bolo preplatene keb pacient ostal na slovensku. myslim ze je to pravo europskeho obcana ze sa moze slobodne rozhodnut kde chce byt lieceny a priplatit si len co je nad mieru. Ale nemyslim si ze je spravodlive, ze si musi hradit CELU liecbu z vlastneho vrecka, ah ked platil cely zivot Slovensku zdravotne. To je len vonkajsi nazor, ja uz na slovensku nezijem takze sa ma to netyka.