Kramare uplatky

Príspevok v téme: Kramare uplatky
nikuskaaa

dobry vecer.... prosim precitajte si toto....

moj syn ma nador na mozgu.... vo velkosti 1 cm... ide zatial o nezhubny nador.... nevedia do kedy....

posledne MRi mozgu mu robili pred vyse rokom.... a dnes mi lekarka ktora je v mojich ociach uz smrad !!! povedala ze tu mu neurobi... ze tam ma ona vela pacientov.... ktory na to cakaju... dlho.... no ja som cakala na tu to hospitalizaciu 2 mes.... az nam dali termin... a dnes mi povie ze MRi neurobi.... ze postaci CT.... no ale k veci... CT nie je take dobre ako MRi !!! MRi ukaze aj male zmeny,,,, co CT nie !!! je to podla vas ok ??? dnes mi jedna mamicka povedala ze tam je to bezne.... ze kto da... ten ma... ze ona dala hned €€€€ a dcerku sa postarali aj MRi urobili

lDenzl

Poradim vam co si myslite o vsetkych lekarov,ze su masiari..........liecte sa sami doma,alebo sa dajte na alternativnu liecbu a neciciajte zdravotnictvo za kazdym,ked vas pichne v zadku.
Odhlaste sa so zdravotnej poistovne a bude vsetko ok. Najdite si guruho a ten vas vylieci.

tomas31

nic nove :) hahahahahahahahaha , na slovensku nie su lekari ale masiari a tie uplatky viem dobre ze chcu a kazdy den ich dostavaju :))) ahahahaha a presne za to MRI :))) ved sa hovori ze ktosa dostane na MRI ze sa tam dostal zazrakom

janulka.TN

odomna posudkovy lekar vypytal este ked boli koruny 15 tisic aby mi predlzili invalid aj ked nemam nohu !!!! lebo ma chcel vyhodit na ciastocny !!! o tom MRi je to pravda chodi to tak , moja mamicka musela dat tiez do vacku kedze v kuse mala bolesti a lekarka ju tam nechcela poslat, na koniec jej dala do vacku a mala ziadanku na MRi a nasli jej tam cystu

zuzic

karol aj ja poznam pripad az moc dobre. bola to chyba lekara to je pravda anezteziologa ale aj pristrojov...no hlavne lekara kvoli tej prebudzacke ale ved to vies aj ty...bola som operovana na tej istej klinike tiez bez uplatku a musim povedat ze su tam aj naozaj kvalitni lekari pred ktorymi klobuk dole no aj ti druhi...takze na vsetkych by osm nehovorila.

ahoj123

aj môj názor je taký,že je to svinstvo,ale je to bohužiaľ "v poriadku",-sme na Slovensku....osobne nepoznám človeka,ktorý ked išiel na nejakú ťažšiu operáciu,alebo vyšetrenie,že by nedal obáločku,je to smutné...a Kramáre? radšej nebudem písať-nadávať nechcem,ale je to diera...ajked sa jedná o deti! ležala som tam so synčekom,v decembri...ma tri roky a na velkej vizite mi prednosta vravel že pojdeme na ULTRAZVUK mozgu,pred dalsimi lekarmi,ktori sa usmievali ako mesiac na hnoji...pridem na ten ultrazvuk,lekarka na mna pozrie a spyta sa do slova: ste normalna? kto vas sem poslal? :D este so sanitarkou som sa bavila ze ultrazvzk mozgu sa robi novorodencom,ktori este nemaju uzavretu fontanelu...takze su naozaj jedinecní títo naši lekári ....a vedela by som dalsie prihody pisat odtial...

Timeaa

lekari su hovna na slovensku to je pravda uplatky ale pisat to sem nebudem
Edo a ty z Nitry vy ste viednej firme ze ?? ta IP :)))) alebo ste na sieti ? :)) ci mate wifi ?

karol Nitra

Simona bucha ??? co s tym ma ? ja odpoviem poznam ten pripad co s tym ma ?? no bola tam chyba lekra mozno keby ho dobre namastia pred operaciou dal by si pozor :D mna ked operovali na koleno aby som nedopadol ako Simon min rok ma to vyslo 500 € do vacku a peknu robotu mal pan lekar keby nedam tak to tak dopadne.

frederic

nikuskaaa,
máš niekolko možností. Buď zmeniť lekára a iný lekár MRI už napíše, alebo sa s danou lekárkou otvorene porozprávať o tvojich obavách a povedať jej, že prečo trváš na MRI vyšetrení, alebo môžeš ísť priamo za revíznym lekárom ZP kde je poistený tvoj syn, alebo môžeš ísť na MRI na vlastú žiadosť, vtedy si však MRI hradíš sama. Cena sa pohybuje podľa miesta realizácie od cca 200 do 400 Eur.

EDY22

MUSIM SA PRIDAT ZE JA SOM TIEZ MUSEL DAT POZORNOST , KTOREJ SA HOVORI OBALKA A CUDUJ SA SVETE TIEZ ISLO O MRi, KTORE MI ROBILI PRED 3 ROKMI O 2 ROKY IDEM OPAT A UZ TAM BOLA INA DOKTORKA KEDZE TA CO ZOBRALA UPLATOK ZDOCHLA. PRIDEM DO AMBULANCIE JE TAM MLADA KRAVA A MI POVIE ZE A VY STE SA AKYM ZAZRAKOM DOSTALI NA MRI ?? A ASI SOM SI HO VYBAVIL , A ONA TAK SA POTOM DOHODNEME , A NASLEDOVALO TO ISTE CO PRED TYM ZIAL JE TO PRAVDA BERU PENIAZE AKO VRANY

zuzic

nie vsetci vsetkych nemozes hadzat do jedneho vreca najskor by si musela vsetkych poznat. ale niektori su to sa musi nechat
ja sa pytam konkretne preco si sem dala simonka! odpovedaj