ako sa vyrovnat s neverou?

Príspevok v téme: ako sa vyrovnat s neverou?
werca

dozvedela som sa, ze moj priatel ma vselijake bokovky, verila som mu velmi doteraz, teraz mu neverim, ani ked povie dobre rano :-(. Co sa s tym da robit, stale to mam pred ocami, ako ho vidim s inou, kedysi sa mi uz take s nim prihodilo, ale myslela som, ze trochu rokmi zmudrel, ze sa vyburil. Strasne trpim, schudla som, nechuti mi jest, on sa tvari, ako najvacsi boss, nevie sa vzit do toho, ako mi je. celu situaciu zlahcuje, ...asi takym sposobom -ze, no co take sa stalo.... prosim vas, poradte mi, mam ho rada, ako mam tu bolest prekonat :-(((

lleilla

no mohol by sa aj plazit...s tym byvanim a detickami chapem,ze to vec komplikuje,napr tvoji rodica by ti docasne nemohli pomoct s byvanim a detmi?

werca

mame spolu deti, nemam kam odist a aj keby som odisla, pride s prosikom na kolenach... a neviem si bez neho zivot predstavit.Potrebujem nejaku radu, ako sa nezblaznit.

lleilla

ahoj,suhlasim s predchadzajucim prispevkom,a lihat si do posteli s priatelom,u ktoreho nemas istou,co od neho mozes chytit...

cajik

prepac, ale tak ze sa s nim rozides.. to ze ho mas rada neznamena ze s takym kretenom budes, ked mu ani nie je ocividne luto ze ta podvadza, a stavim sa ze bude aj nadalej.. len to mozno bude lepsie pred tebou tajit

p.s.: prepac ak moj prispevok vyznieva hrubo, niekedy nemam naladu pisat smajle a omacky okolo toho co si myslim