ako sa vyrovnat s neverou?

Príspevok v téme: ako sa vyrovnat s neverou?
werca

dozvedela som sa, ze moj priatel ma vselijake bokovky, verila som mu velmi doteraz, teraz mu neverim, ani ked povie dobre rano :-(. Co sa s tym da robit, stale to mam pred ocami, ako ho vidim s inou, kedysi sa mi uz take s nim prihodilo, ale myslela som, ze trochu rokmi zmudrel, ze sa vyburil. Strasne trpim, schudla som, nechuti mi jest, on sa tvari, ako najvacsi boss, nevie sa vzit do toho, ako mi je. celu situaciu zlahcuje, ...asi takym sposobom -ze, no co take sa stalo.... prosim vas, poradte mi, mam ho rada, ako mam tu bolest prekonat :-(((

lolololo

werca :
už mám blízko k "50" a neverím vobec svojmu manželovi...je velmi ťažko takto žiť...možeš mať peniaze,zariadený byt -ale ak nemáš Lásku , je to na figu :-(

lolololo

werca :
jasné,že spýtala...dodnes sa nepriznal,zatlka. a jasné,keby som nebrala ohlad na moje deti-už dávno by som od neho odišla...
3x som išla podat o rozvod a vrátila som sa spred dverí advokáta. bolo mi ľúto,že moje deti budú vyrastať bez otca :-(

sway

werca mas nejako nezdravo posunutu hranicu,ked doma ti to vadi,ale inac nie..Podla mna to na podstate veci nic nemeni.Zostala si doteraz,zostanes aj neskor.Ved je nato pekny vtip,podvadzana zena je stastna hned dva krat.Pretoze po 1.jej muz je stale ziadany a po 2.lebo ona je ta naj a vzdy sa k nej vrati:-)
A navyse je prachaty....k tomu niet co dodat.

werca

27rokov si sa nespytala? Ach, ty si teda diplomat. A lutujes to teda? Lubis ho?Keby si mala prilezitost, odisla by si s inym?

werca

on ma mobil cisty ako lalia. Nepozeravam mu don, ale vidim, ako stale maze...este aj vypisy o doruceni, smiesne :-( Takze to by bolo zbytocne,
sway - ale ked niekoho taha este aj k nam domov, to je vrchol myslim. Doteraz viem iba udalosti mimo domu.
On je dost prachaty, mozno ho nejaka chce ulovit, tak poza jeho chrbat ten lesk polozila na botnik. ...Boze sibne ma,ale hrat hysterku nechcem,neviem, ako zacovat dostojnost, boze, to je radosti pred vikendom.
Ale krucinal, kde by sa u nas nabral lesk na pery???? A este taky ohryzeny, fuj,

lolololo

werca :
a čo by si povedala na to,keby si po príchode z porodnice domov mala doma cudziu ceruzku na oči...ja som to našla pred 27rokmi...doteraz neviem,čo robil moj manžel,kým som ja bola v porodnici a kto mi lozil po byte. takže od začiatku svojmu mužovi neverím,som s ním doteraz...
urobila som obrovskú chybu. a ty ju NEUROB.SNAD SOM POMOHLA :-)

sway

Ved dokaz o tom,ze ti bol neverny uz mas z minulosti,nie?
Ak by si nasla nieco,co ho usvedcuje,ze sa to opakuje,opustis ho?

werca

dnes som prisla dopoludnia domov pocas pracovnej doby, lebo som bola u lekara a byt mam po ceste do prace, tak som sa stavila na zachod a napit sa vody. Nikto nebol doma, ...ale na chodbe na botniku som nasla cudzi lesk na pery.
ak niekoho domov k nam priviedol, tak je hajzel a to mu uz neprejde. Lenze, ked sa ho spytam, aha, jeeej aky lesk, co myslite,ako zareaguje? To by som tak chcela vediet, ale ved do vecera, ked pride domov sa asi aj dozviem. keby som tak videla do jeho vnutra, ci bude klamat, ci ako, on je tazky herec... :-(((

aluska1

werca kludne s nim ostan dalej, dufaj ze sa zmeni a on ti bude zas zahybat a ty taka hlupa mu na vsetko skocis.a kto sa bude trapit???no on urcite nie...jemu asi je to jedno ked isiel za inou..ale ty sa budes trapit do konca zivota.nejaky casty scenar posledne roky

Najčítanejšie články