Urobi sa parner do vas ked beriete hak?

Lola49

Tak urcite nejake tie zdravotne rizika tam su, ale na druhej strane aj vela benefitov.
Ale ja nemam zaidne ine zdravotne problemy a neplanujem to uzivat napr. 10 rokov v kuse ako to niektore zeny robievaju, takze dufam, ze to bude ok.
Uz som predtym hak brala a nemala som ziadne problemy.

no jaaaaaaaa

niekto myslel tou nevyhodou asi to ze ked beres hak si nicis zdravie ak som to spravne pochopila?
ja si myslim ze skor vyhody to ma

no jaaaaaaaa

ja tiez berem hak a moj priatel sa do mna urobil vela krat a nie som v tom sice u mna je to ze ja mam cysty na vajecnikoch a nieco s maternicou

Lola49

Super, vdaka, Karina.

Niekto, ja mam s kondomami dobre skusenosti, doteraz sme ich pouzivali, nikdy nepraskol, vsetko ok a frajerovi pouzivanie kondomu tiez nevadilo.
Ale teraz beriem hak z dovodu zlepsenia pleti a velmi bolestivej menstruacie, ale samozrejme tesim sa aj na sex naostro a priatel tiez. Ale skratka...podla mna su kondomy ok.
Ja by som zase nemohla nieco ako Pharmatex... strkat si tam nieco pred kazdym sexom a potom sa nemoct osprchovat...

Karina

Lola - nie nie, ziadne babo :) parkrat som sa sice bala, ale kvoli tomu, ze som mala trosku zaludocne problemy, hnacky, tak som si nebola ista, ci sa tabletka spravne vstrebala ale nikdy nebol problem...

A to vytekanie - vyteka a priserne. Ja som potom uz ku koncu bola radsej, ked sa mi spravil do ust alebo niekam na brucho len aby som potom nemala zvysok dna mokry a ulepeny pocit... Neviem, zozaciatku som to vobec neriesila ale potom neskor mi to zacalo dost vadit... Ale tak s tym nic nenarobis zialbohu :) iba ak kondom, ale to ti je HAK viac menej na figu

Lola49

Ok, vdaka, no pokusim sa:)

Este otazocka: Ak sa partner do sprvai, nevyteka to potom? Pocula som ze to byva dost neprijemne...