Ahojte,
chcela by som sa spytat najmä žien a dievčast, čo beru HAK, či vas partner pri sexe ejakuluje do vas alebo mimo. Ja sice beriem HAK poctivo, ale obaja sa trochu bojime, keby sa priatel do mna spravi, tak co ak...
Vdaka.
niekto, ty si tu furt zavesený :DD presne tak, levicaaaa, nemá to žiadny zmysel sa tu dohadovať , sto ľudí, sto názorov, no.. :D
vobec som to tak nemyslel nevadi a hej mozno aj trpim 8-)
btw je mi jedno co si myslis o mojom vtakovi :P
baby, kašlite na to, niekto trpí spasiteľským syndrómom... a má malého vtáka... inak by nevypisoval, že má veľkého :D
drzim ti palce aby ti to vyslo gn8
zlato ja viem byt tiez hnusny:P
a "niekto", kvasinky som nikdy v živote nemala, tak nemám dôvod sa strachovať, už vôbec nie preto, že beriem hak.... no takže už končím....
krásne sny...
ja som tiež odpovedala na príspevok a ľutujem , že som s ním aj neskončila :DD lebo "niekto" sa tvári, že je niekto :DD
Lola49/ jasne, neni za co dik , nemam rada odpoevde od veci, vzd ysi precitam prispevok a nan odpoviem nie na posledne odpovede...
lola ty si este tu? promin ze sme ti zasvinili temu som bol v tom ze si uz odpoved dostala
akinom, konecne nieco k veci a nie hadky o pharmatexe ako vid nizsie:) Dik za prispevok
Najčítanejšie články
Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti
Jarné bundy dámske - ako si vybrať tú najlepšiu?
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať