kvietok23 hladal som na internete asi hodinu nikdo sa nikde nestazoval ze mal nejake problemi s pharmatexu az na stipanie->alergia
nasiel som ale vela stranok kde ludia riesili vedlajsie ucinky hak a niekto ( nie ja :D ) doporucil pharmatex ako alternativu
je to chemia ale ked si tam das lubrikant mas to tak isto chemiu
kondomy su tiez vlhcene chemiou niektore maju naneseny spermicid ale ucinostou su tak 10% pharmatexu
jo a btw kondomi su pokial viem tiez vyplod chemickeho priemislu ale je dobre znasany ludskym organizmom teda pokial nemas alergiu
pharmatex nenarusuje zensku mikrofloru ale zabija nietore bakterie a virusi ( napr aj virus HIV! ) v podstate zenu chrani pred infekciami samozrejme tak isto to je zataz ale ani zdaleka nie tak ako hak
zakladny problem je v tom ze pharmatex je piplacka ( ale zase 5 minut cakania moze dobre rozpalit ,mna sice nie ale moju byvalu riadne)
vyteka a nema zrovna lakavu vonu
oral v podstate nehrozi
samozrejme ze aj mne vadi ze to treba riesit ale ovela viac by mi vadilo ze si moja partnerka nici zdravie a to tak ze to moze skoncit velmi zle
tak ma napadlo ked ma zena kvasinky (okrem ineho bezne pri uzivani hak ) uziva canesten to nieje chemia?
a este som zabudol dole napisat srdcovo cievne oochorenia a infarkt