Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urobi sa parner do vas ked beriete hak?

niekto

llullu ts ze nikto :P

kondom moze zlihat aj ked ho pouzijes spravne spravne skladujes a nepretrhne sa
a to aj ked bol elektronicky testovany ( ako elektrikar ti mozem potvrdit ze ked zvladne test je neposkodeny) cize ak nezliha zabalenie vide z fabriky neposkodeny este ho treba transportovat z ciny :)
staci mala dierka v obale (lahko vznikne napr ked sa zohne) dostane sa tam vzduch a na malom mieste uschne vznikne mala dierka ktoru si nevsimnes

ak kondom pozivas na 100 % spravne mas 2% sancu ze za rok otehotnies (idelne uzivanie ) 15% ked to robis zle

to znamena ze 2 zo sto zien su zarok tehotne
pri hak je to pri idealnom uzivani 0,1-0,3% cize 1 z 1000 (pri nepravidelnom brani antibiotikach alebo inich veci sa to moze vysplhat az na 8%)
pharmatex ma pri idealnom uzivani 0,7(videl som aj cislo 0,3 ale nespoliehal by som sa na to )
cize 7/1000 za rok/12 cyklov
ak sa dobre pamatam ked nedodrzis veci v letaku je to okolo 2.7 %

cisla su odtialto en.wikipedia.org
a pharmatex
www.sexus.cz

lilinnka

levica, mne je veselo z toho ako ti je veselo:D jeden den tu obhajujes manzelstvo, sex po svadbe, krestanske hodnoty a zrazu tu:sex pred manzelstvom, branie HAK..pobavila si aj ty mna:D ale neber to v zlom, len som sa zasmiala:)

levicaaaa

niekto, tak ty si ma rozosmial teraz ešte viac :D

hľadal si hodinu? hodinu nemáš čo robiť, len prelúskavať fórum aby si zistil, že sa nikto na pharmatex nesťažoval? :D bože decká, s vami je tu strašná sranda dakedy :)

tiež to neber v zlom, proste je mi veselo :D

niekto

kvietok23 hladal som na internete asi hodinu nikdo sa nikde nestazoval ze mal nejake problemi s pharmatexu az na stipanie->alergia
nasiel som ale vela stranok kde ludia riesili vedlajsie ucinky hak a niekto ( nie ja :D ) doporucil pharmatex ako alternativu

je to chemia ale ked si tam das lubrikant mas to tak isto chemiu

kondomy su tiez vlhcene chemiou niektore maju naneseny spermicid ale ucinostou su tak 10% pharmatexu
jo a btw kondomi su pokial viem tiez vyplod chemickeho priemislu ale je dobre znasany ludskym organizmom teda pokial nemas alergiu

pharmatex nenarusuje zensku mikrofloru ale zabija nietore bakterie a virusi ( napr aj virus HIV! ) v podstate zenu chrani pred infekciami samozrejme tak isto to je zataz ale ani zdaleka nie tak ako hak

zakladny problem je v tom ze pharmatex je piplacka ( ale zase 5 minut cakania moze dobre rozpalit ,mna sice nie ale moju byvalu riadne)
vyteka a nema zrovna lakavu vonu
oral v podstate nehrozi
samozrejme ze aj mne vadi ze to treba riesit ale ovela viac by mi vadilo ze si moja partnerka nici zdravie a to tak ze to moze skoncit velmi zle

tak ma napadlo ked ma zena kvasinky (okrem ineho bezne pri uzivani hak ) uziva canesten to nieje chemia?

a este som zabudol dole napisat srdcovo cievne oochorenia a infarkt

levicaaaa

kvietok, ja som to vážne nemyslela zle... maj radosť z toho, že si mi zlepšila deň :)) fakt som sa konečne dnes z chuti zasmiala...

a neodsudzujem ťa, veď samozrejme, užívaj aj ty čo tebe viac vyhovuje... ja sama beriem HAK už hodnú dobu...

kvietok23

mila levica. kazdy ma svoj vlastny postoj k tomu, aku antikoncepciu sa rozhodne uzivat. ano, radsej budem brat HAK ako pharmatex, lebo mi to viac vyhovuje. ak s nou mas ty problemy a budes do seba pchat nejake mazlave tabletky, alebo krem, nech sa ti paci.a myslim, ze na tom, ze niekto uprednostnuje HAK pred pharmatexom nie je nic smiesne...

levicaaaa

kvietok, chémiu ako pharmatex nie,ale HAK áno :D strašne som sa zasmiala... prepáč :D aj ja beriem HAK, ale už sa neviem dočkať dňa, kedy začnem používať Pharmatex... HAK už nikdy ...

kvietok23

sposob antikoncepcie je na kazdej zene podla jej uvazenia. ja osobne tiez beriem HAK a som s nou spokojna. mne by sa hnusilo pchat si do seba nejaku chemiu ako pharmatex a je to podla mna aj velmi neprakticke. kazdemu vsak vyhovuje nieco ine. su pary, ktore su s pharmatexom spokojne a nevymenili by ho ani za HAK. a pokial viem, ze ju beriem pravidelne, tak sa nemam coho bat a milovanie si skutocne uzivam se vsim vsudy ;)))

llullu.

nikto, ale pharmatex je taktiez len chemia, ktora je dost riskantna, vzhladom nato, ze sprcha moze znizovat jeho ucinnost atd. Ja pouzivam kondom uz niekolko rokov a klop klop zatial sa mi ani jeden nepretrhol, absolutna spokojnost. A ked viem, ze mam na 100perc. neplodne dni, ideme aj bez neho.

Chemia ako chemia, ci si ju das cez traviacu sustavu, alebo len vstreknes do posvi...

niekto

ano HAk ma vela vyhod zlepsenie pokozky ( bola to holka ktorej to vazne ublizilo vypadalo vlasi ale to sa bezne nestava) vacsie prsia (docasne), miernejsia a riadena menstruacia ( co je asi najvacsia vyhoda tohoto lieku )
a samozrejme antikoncepcny ucinok .

ale HAK je svisntvo moze byt rokovinotvorna
riziko trombofilie a stym spojene riziko trombozi a mrtvice ,moze znizit chut na sex ,naladovost , ovplivnuje ph v pochve a tym zvysuje riziko kvasinkovich infekcii mohol by som pokracovat ...
ano vacsina bab problemi nema ale nechcel by som si take svoinstvo davat ja neviem 5 rokov
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

ucinuje 3ma sposobmi zabranuje ovulacii,zahustuje hlien,a v pripade oplodnenia vajicka zabrani jeho usadeniu co by sa dalo nazvat ako minipotrat

pharmatex je porovnatelne ucinni (trochu menej)
je neskodny pre zenu (pokial nema alergiu ale to sa da lahko vyriesit uz pharmatex nepouzije to pri hak nemozes treba dobrat blistro lebo sa rozhasi cyklus )
mozu to brat diabeticky kojacie mamicky
ale ano vyteka je to piplacka a nemozes sa potom osprchovat resp nie mydlom

www.sexus.cz