Asi som podivna...alebo bestia...

Príspevok v téme: Asi som podivna...alebo bestia...
eminka345

...a zrejme podivna bestia...
Mam taky problem, vlastne to ani nie je problem, vlastne to ani neviem poriadne vysvetlit, ale pokusim sa. Chodim na VS. Nemam rada ludi, resp. cudzich ludi. A hlupych, tych stretavam dost. No v kazdom pripade, v poslednom case mam doslova averziu k ludom. Aj v kolektive ludi, ktorych poznam vacsinou pocuvam co hovoria, ale sama som ticho. Som odmerana, nesrdecná k cudzim ludom, k ludom co nie su moji kamarati. Popravde v skole mam len jednu kamosku, no a priatela. Ten mi tiez stale vravi ze som velmi odmerana k druhym ludom.. ale ja sa proste neviem spravat k ostatnym ako keby sme boli neviemaki kamarati. a casto dokonca ked povedia nejaku blbost alebo co, tak odpovedam ironicky,som uprimne hnusna, ludia nemaju radi ked im poviete pravdu, ktora im nie je pochuti, proste posobim ako taka odmerana suka.aj ked ideme s tou kamoskou trebars do skoly, normalne sabavime vsetko, smejeme, ale ked prideme tam, ona sa zacne bavit aj s ostatnymi, chalanmi a tak, zboznuju ju, ja uz si s nimi nemam co povedat, ustupujem do uzadia a skor pocuvam. asi ma proste nemaju radi alebo co, pretoze ked sa my dve s niekym stretneme zacnu sa rozpravat s nou, nie so mnou. sama si za to mozem, ale niekedy som z toho smutna...pretoze nie som hnusna stale, porozpravam sa, ale ked clovek povie blbost tak neviem vacsinou drzat jazyk za zubami ale mam k tomu blby komentar. ja neviem ja som uz postretala proste tolko debilov ze nemam silu sa ani snazit byt mila k niekomu, komu demencia kuka z oci.. nechcem byt povysenecka a vytahovat sa, ale ked sa divate na hlupaka, spoznate to...

0vecka

hlavne si to skus predstavit z pohladu toho druheho... inaq s tou pravdou nesuhlasim ono mozes povedat pravdu aj neprijemnu ale zalezi na tom ako to povies..

eminka345

asi ano. no musim sa posnazit.. lebo nie je to tak vzdy, len mam dost casto taketo obdobia co som taka odmerana... dakujem :)

jajka001_

asi sa treba zmieriť s tým, že po svete nebehajú len milí, inteligentní, dobrosrdeční ľudia. inak, stále je lepšie byť blbý a dobrý, ako inteligentný, namyslený snob, ktorý dáva ľudom najavo svoju nadradenost. lebo takto na iných pôsobíš, aj ked ty to mozno tak nevnímaš, len sa chceš chrániť. skus byť trochu zhovievavejšia k ľuďom a ich chybám, každý máme tie svoje a musíme s nimi žiť.