Asi som podivna...alebo bestia...

Príspevok v téme: Asi som podivna...alebo bestia...
eminka345

...a zrejme podivna bestia...
Mam taky problem, vlastne to ani nie je problem, vlastne to ani neviem poriadne vysvetlit, ale pokusim sa. Chodim na VS. Nemam rada ludi, resp. cudzich ludi. A hlupych, tych stretavam dost. No v kazdom pripade, v poslednom case mam doslova averziu k ludom. Aj v kolektive ludi, ktorych poznam vacsinou pocuvam co hovoria, ale sama som ticho. Som odmerana, nesrdecná k cudzim ludom, k ludom co nie su moji kamarati. Popravde v skole mam len jednu kamosku, no a priatela. Ten mi tiez stale vravi ze som velmi odmerana k druhym ludom.. ale ja sa proste neviem spravat k ostatnym ako keby sme boli neviemaki kamarati. a casto dokonca ked povedia nejaku blbost alebo co, tak odpovedam ironicky,som uprimne hnusna, ludia nemaju radi ked im poviete pravdu, ktora im nie je pochuti, proste posobim ako taka odmerana suka.aj ked ideme s tou kamoskou trebars do skoly, normalne sabavime vsetko, smejeme, ale ked prideme tam, ona sa zacne bavit aj s ostatnymi, chalanmi a tak, zboznuju ju, ja uz si s nimi nemam co povedat, ustupujem do uzadia a skor pocuvam. asi ma proste nemaju radi alebo co, pretoze ked sa my dve s niekym stretneme zacnu sa rozpravat s nou, nie so mnou. sama si za to mozem, ale niekedy som z toho smutna...pretoze nie som hnusna stale, porozpravam sa, ale ked clovek povie blbost tak neviem vacsinou drzat jazyk za zubami ale mam k tomu blby komentar. ja neviem ja som uz postretala proste tolko debilov ze nemam silu sa ani snazit byt mila k niekomu, komu demencia kuka z oci.. nechcem byt povysenecka a vytahovat sa, ale ked sa divate na hlupaka, spoznate to...

[zruseny12]

DENZ
...dakujem ti velmi pekne,ja som tu uz vcera nebola...
JA TI DNES PRAJEM PEKNY DEN A VOBEC CELY TYZDEN PEKNY SLNECNY...

[zruseny12]

...a moze mat taky clovek same hrubky...a nebudem ho pokladat za hlupaka atd.lebo viem pochopit,ze kazdy clovek je na nieco ine a nemozeme byt vsetci rovnaky,ale zrejme ty nemozes prekusit nie len pravopis,ale aj ine veci...ale ako som pisala je to TVOJ PROBLEM...

[zruseny12]

LOST
...mas uplnu pravdu,len ja si myslim,ze clovek ktory dychti len po kritike a chce za kazdu cenu niekoho na nieco upozornovat,napr.tu na fore,nie je o nic lepsi ani v reale,lebo ked nevidi gramatiku,tak zasa vidi ine chyby na cloveku...
nevyjadruje sa k teme,ale komentuje vsetko okolo,len nie to co by mal...
viem,ze su tu taky,ale ja viem aj konkretne kto by to mohol byt,ozve sa len raz za cas,lebo vie,ze viem o koho ide,i ked su aj taky,ktorych nepoznam/ale ja som si ista,ze to bude niekto koho som uz tu spoznala/
nebudem to uz riesit a tym zatazovat mam uplne ine starosti a hovori sa...
***MUDREJSI USTUPI***
a este pre tu kriticku...
u mna nie je mudri ten kto vie pravopis a vie len ludi kritizovat a napadat a melie len jazykom...a ruky mu stoja...a ked uz nieco urobi,tak len kopiruje atd.od inych...
ale u mna mudri clovek je ten,kto aj nieco ovlada a dokaze a ma fakt nieco v halve...a ma aj sikovne ruky atd.a vie vytvorit z niecoho nieco bez navrhu atd.
a tiez sa vie ozvat tam kde je potrebne,ale vie aj mlcat ak je to potrebne...
AK SI VOBEC POCHOPILA, CO SOM NAPISALA...:0)))))))

lost

Pre ",,,"

sice neviem kto presne si, mozno niekto koho pozname a mozno nie :)

takze to neber ako urazku, len ako poznamku, ale ked sa niekto snazi niekoho "urazit", tj. zaradovat ludi s pravopisnymi chybami do skupiny "blbcov", tak to je nieco, co skutocne inteligentny jedinec nikdy neurobi...

napriklad uz len z dovodu, ze tym sa snazi "vyvysovat" sa nad daneho cloveka, co by zase skutocne inteligentny jedinec nemal potrebu urobit. dalej ani nepotrebuje naznacovat/ukazovat svoju uroven inteligencie..

naopak, mohol by ho/ju upozornit na danu chybu, alebo to prekusnut, i ked to zalezi len na danej situacii. - sakrazmus, ironia, alebo dvojzmyselnost stranou.

teoreticky, aj napriek tomuto vsetkemu moze byt utocnik inteligentny, ale nie skutocne inteligentny a to je podla mojho nazoru znacny rozdiel :)

[zruseny12]

...NECHAPEM,AKO TY MOZES NIEKOHO SUDIT,LEN TAK...A ESTE JEDNA VEC,AKO SA JA VYJADRUJEM? BOLA BY SOM ZVEDAVA NA TO,CO MI ODPOVIES,LEBO MA DOBRE NEPOZNAS A LEN TAK MIMOCHODOM,JA SA TU NIKDY NEVYJADRUJEM DRZO A SNAZIM SA STALE LEN POMOCT AK VIEM A JE TO V MOJICH SILACH,TAKZE MUSIS BYT LEN NEJAKA NEPRAJNICKA,ALEBO TA,CO IDE PO MNE A VER MI,ZE VIEM ASI KTO TO JE...NEMYSLI SI,ZE SOM BLBA...ak mi chces pokazit naladu,tak si vedla,mna take ako ty vobec nevzrusuju od isteho casu...:0))))) a mozes urazat kolko chces,aky mam pravopis,ako sa vyjadrujem atd.to je tvoj problem-nie moj...

[zruseny12]

...nic v zlom,ale nie som zvedava na teba a na tvoje kritizovanie gramnatiky nie sme v SKOLE -ale na fore ZDRAVIE...

[zruseny12]

:0))))) teba skor vytacaju ludia,ktory su lepsi ako TY...a druhy krat si daj poriadny nick...a potom sa budeme spolu rozpravat...nepis za niekoho ineho...nie som na to zvedava,nech kazdy pise len za seba...pa

,,,

mariaa, nic v zlom, ale ty podla pravopisu a sposobu vyjadrovania /taktiez chapania/ urcite nepatris k ludom, ktori by sa mali stat krvnou skupinou eminky :) mna osobne tiez vytacaju "blbi ludia" - ked nevedia ani pouzit nominativ mnozneho cisla...