Asi som podivna...alebo bestia...

Príspevok v téme: Asi som podivna...alebo bestia...
eminka345

...a zrejme podivna bestia...
Mam taky problem, vlastne to ani nie je problem, vlastne to ani neviem poriadne vysvetlit, ale pokusim sa. Chodim na VS. Nemam rada ludi, resp. cudzich ludi. A hlupych, tych stretavam dost. No v kazdom pripade, v poslednom case mam doslova averziu k ludom. Aj v kolektive ludi, ktorych poznam vacsinou pocuvam co hovoria, ale sama som ticho. Som odmerana, nesrdecná k cudzim ludom, k ludom co nie su moji kamarati. Popravde v skole mam len jednu kamosku, no a priatela. Ten mi tiez stale vravi ze som velmi odmerana k druhym ludom.. ale ja sa proste neviem spravat k ostatnym ako keby sme boli neviemaki kamarati. a casto dokonca ked povedia nejaku blbost alebo co, tak odpovedam ironicky,som uprimne hnusna, ludia nemaju radi ked im poviete pravdu, ktora im nie je pochuti, proste posobim ako taka odmerana suka.aj ked ideme s tou kamoskou trebars do skoly, normalne sabavime vsetko, smejeme, ale ked prideme tam, ona sa zacne bavit aj s ostatnymi, chalanmi a tak, zboznuju ju, ja uz si s nimi nemam co povedat, ustupujem do uzadia a skor pocuvam. asi ma proste nemaju radi alebo co, pretoze ked sa my dve s niekym stretneme zacnu sa rozpravat s nou, nie so mnou. sama si za to mozem, ale niekedy som z toho smutna...pretoze nie som hnusna stale, porozpravam sa, ale ked clovek povie blbost tak neviem vacsinou drzat jazyk za zubami ale mam k tomu blby komentar. ja neviem ja som uz postretala proste tolko debilov ze nemam silu sa ani snazit byt mila k niekomu, komu demencia kuka z oci.. nechcem byt povysenecka a vytahovat sa, ale ked sa divate na hlupaka, spoznate to...

[zruseny12]

...tiez som bola taka,vedela som spracuvat problemi v sebe atd.nikomu som nikdy nic nehovorila atd.ale ja som tiez pocuvala od druhych,ake maju problemi,nie len oni,ale aj ich pribuzny atd.
a o mne malo kto,vedel...
a ked som potrebovala sa aj ja vyrozpravat,zneuzili toho a pouzili proti mne...NEOPLATI SA ROZPRAVAT A VPUSTAT LUDI DO SVOJHO SUKROMIA...

eminka345

dakujem za prispevky :-) mozno je problem este aj v tom ze o sebe nehovorim... to mi uz tiez ludia vycitali ze o mne skoro nic nevedia..vacsinou ked ludi stretnem a nahodou sa rozpravame, za pat minut viem polku ich zivota..toto tiez ja nemusim, rozpravat druhym o sebe, svojich pocitoch a ako zijem doma a cojaviem co...potom som tajnostkarska a vsetko.. a ked sa ma pytaju, odpovedam vacsinou tak ze na otazku odpoviem ale nic sa z toho nedozvedia.. ze co ich do toho.. tak mozno aj preto.. :-/ ach no co uz..aspon ze sme stasti s tymi co ma poznaju :-D ehehe

[zruseny12]

...a este ako LOST pise su presne ludia,ktory maju taky humor,ktory inym vobec nevyhovuje...atd.
a fakt niekedy je tazko rozoznat kedy to ten clovek mysli VAZNE A KEDY JE TO IBA SRANDA...
...tiez mame s koleg.v prac niektorymi taky humor,ze ked nas niekto pocuje tak si mysli,ake sme blbe-ale vieme odki=al pokial,ved smiech a humor nas DRZI...
len teraz mladi a niektory maju velmi DRSNY HUMOR...ale to zalezi aj od charakteru a povahy cloveka...

[zruseny12]

EMINKA
...hl.ze si to uvedomujes,ze si taka,ale zasa si myslim,ze nie si az taka BESTIA ako o sebe pises...
sme ludia ktory maju kazdy svoju povahu a ked tebe staci toto,preco nie...
...tiez sa stretavam zo vselijakymi ludmi,ktory su normalni a aj taky co maju blbe poznamky,vedia cloveka urazit atd.a dokonca su to aj mladi ludia-pre mna este deti/by mi mohli byt/
...ja sa nemam problem ozvat a rozpravat s kazdym,ale ak sa ozve ako ty pises niekto kto ma blbe poznamky,niekedy odpoviem,ale niekedy NEMAM NA TO ANI SLOV NA TAKEHO BOLBEHO CLOVEKA a radsej som ticho...a dnesnej dobe je vela takych co MUDRUJU,ale MALO ROZUMNICH,CO BY POVEDALI NIECO NORMALNE...
ALE TI HLUPACI SI MYSLIA- KED POVEDIA NIECO-AKU TO ONI POVEDALI MUDROST ;0))))
...niekedy som sa nacestovala tolko a malo kedy som stretla takych drzich ludi,ako teraz co cestujem len do prace autobusom...A VOBEC CELKOVO...KAZDY JE MUDRY...
...su to mladi a nie su drzi len ku mne-ale aj k ludom,ale napr.aj k vodicovi autobusu...
/tam je vyslovene vidno,kto ako je vychovani atd.lebo ked rodica nema drzeho,ani ten mladi clovek nie je drzi-ale ked rodic sa robi GEROJ-to dieta je potom take iste a tak sa chova aj vsade a mu to je jedno,ci povie nieco mudre-ale prskne nejaku blbost/
raz som sla nocnym a taky frajer-mladi mohol mat mozno 17-18rokov starsieho sofera vyslovene provokoval...
...niekedy u takych ludi je lepsie stiahnut sa do uzadia a byt ticho,ako sa ozvat-lebo nevies co od takych ludi mozes cakat,co sa im odohrava v ich hlave...
skus akurat sa zdrzat tych poznamok aby si raz nedoplatila na nich-mysli si svoje...inak nevidim v tebe ZIADNU BESTIU/mozno keby som ta stretla a spoznala lepsie,vtedy by clovek vedel posudit-ale takto?bestia si zv.nepriznava,ze je bestia :0))))-aspon ja mam taku skusenost/
ZELAM TI VELA STASTIA A NETRAP SA TAKYMI VECAMI...PEKNY DEN

lost

Tiez som sa stretol s "trapnymi poznamkami", ale ono to je aj tym, ze su "ina liga", repsektive staci ak preferuju iny humor, alebo nechcu, alebo "nevedia" povedat nieco velmi "inteligentne"...

Tych ludi je viac ako ich nie je, ale zase na druhu stranu, ako by svet vyzeral ak by bol kazdy len rovnaky :)

V poslednom case tento "suchy humor" pocuvam z velmi vela stran, ale zase nemozem preto oznacit cloveka ako hlupeho...

Mozno im to len vyhovuje, "byt hlupi", respektive spravat sa tym sposobom, detskym a podobne...

Ale musim uznat ze je vela ludi, hlavne mladych, ktori preferuju take tie pivne reci :) tych tiez osobne nemusim, povazujem to za stratu casu...

Tak a celkovo k tej inteligencii a vsetko s tym spojene, nie kazdy sa narodil s takym obrovskym darom, respektive nie kazdy si moze dovolit investovat velke mnozstvo casu do intelektualneho vyvoja a preto maju prave taketo poznamky...

Vtip je v tom ze, oni su taki aki su a bolo by nemiestne ich ziadat o zmenu, pretoze by to mohli ziadat aj od tych ktorim dany humor prekaza...

Podla mna je to take ze "nepacim sa ti? Tak dovi dopo"

Cize ak chce niekto "vyssiu ligu", treba hladat inde...

Tym zase nechcem nikoho urazit, alebo nic take..

Ale v tomto maju ti ludia moje sympatie, ze su originalny a "sami sebou" ;o)

lenkaa123456

... ako keby som citala o sebe.. mna to tiez hneva.. poznam strasne vela ludi z videnia a podobne ale vobec sa s nimi nezdravim aj ked sa stretavame takmer kazdy druhy den. s niektorymi znamimi mojho priatela sa tiez nezdravim, lebo niektori ludia ma akokeby ignorovali. alebo teda ja ich ignorujem. v skole niekedy idem vybuchnut z toho aki su moji niektori spoluziaci priam hlupi, strasne ma to dokaze vytocit. niektore ich "vtipne" poznamky mi pridu take trapne....

lost

No vzdy je od nas niekto inteligetnejsi, a tym padom, vzdy len zavisime od jeho/jej dobrej vole, ci nas ironicky neodpali :D