vaha a pocasie

Príspevok v téme: vaha a pocasie
pytam sa

ma nejaky vplyv pocasie na priberanie (zmena zimy na teplo) ja neviem, ze uz clovek nespaluje kalorie z toho "drkotania"? alebo o co ide? :))
uz dlho jem a pijem kazdy den to iste, rovnake mnozstvo a zrazu mam pocit ze som pribrala, som cvok alebo? :))
vazit a ani merat nie je mozne, ide mi o vas nazor, je to mozne?

monica gazpio

Síce som trocha viac jedla, áno máš pravdu, aj sladké som si dala, ale nejedla som ho na kilá. To nie. Ale ja nemám na výber. A nehladovala som, a s diétami na mňa nechoď, lebo zo zdravotných dôvodov ich nemôžem držať. Pýtam sa: Prečo v tom, sorry za výraz, pojebanom svete je taká nespravodlivosť ? Prečo sa dá pomôcť iba tým ľuďom, ktorí chcú pribrať a tým, ktorí chcú schudnúť už nie ? Prečo lekári majú v riti tých ktorí chcú schudnúť, ale tým ktorí chcú pribrať už pomáhajú ? Prečo neexistujú lieky na chudnutie, iba na pribratie ?

pytam sa

monica a to len tak? nebude to tym ze si viac jedla? alebo viac sladkeho?
ja som skor myslela pripad kedy nezjes nic "navrh" a mas pocit pribratia (uz teraz viem ze to bol len pocit) ku ktoremu mi dopomohlo pocasie :))

monica gazpio

Ahoj, pytam sa, je to možné, pretože som cez vianoce pribrala 6 kg, občas si preto poplačem, ale snažím sa mať samú seba rada, takú aká som, ale niekedy sa to proste nedá. :-(