ma nejaky vplyv pocasie na priberanie (zmena zimy na teplo) ja neviem, ze uz clovek nespaluje kalorie z toho "drkotania"? alebo o co ide? :))
uz dlho jem a pijem kazdy den to iste, rovnake mnozstvo a zrazu mam pocit ze som pribrala, som cvok alebo? :))
vazit a ani merat nie je mozne, ide mi o vas nazor, je to mozne?
vaha a pocasie
Síce som trocha viac jedla, áno máš pravdu, aj sladké som si dala, ale nejedla som ho na kilá. To nie. Ale ja nemám na výber. A nehladovala som, a s diétami na mňa nechoď, lebo zo zdravotných dôvodov ich nemôžem držať. Pýtam sa: Prečo v tom, sorry za výraz, pojebanom svete je taká nespravodlivosť ? Prečo sa dá pomôcť iba tým ľuďom, ktorí chcú pribrať a tým, ktorí chcú schudnúť už nie ? Prečo lekári majú v riti tých ktorí chcú schudnúť, ale tým ktorí chcú pribrať už pomáhajú ? Prečo neexistujú lieky na chudnutie, iba na pribratie ?
monica a to len tak? nebude to tym ze si viac jedla? alebo viac sladkeho?
ja som skor myslela pripad kedy nezjes nic "navrh" a mas pocit pribratia (uz teraz viem ze to bol len pocit) ku ktoremu mi dopomohlo pocasie :))
Ahoj, pytam sa, je to možné, pretože som cez vianoce pribrala 6 kg, občas si preto poplačem, ale snažím sa mať samú seba rada, takú aká som, ale niekedy sa to proste nedá. :-(