vaha a pocasie

Príspevok v téme: vaha a pocasie
pytam sa

ma nejaky vplyv pocasie na priberanie (zmena zimy na teplo) ja neviem, ze uz clovek nespaluje kalorie z toho "drkotania"? alebo o co ide? :))
uz dlho jem a pijem kazdy den to iste, rovnake mnozstvo a zrazu mam pocit ze som pribrala, som cvok alebo? :))
vazit a ani merat nie je mozne, ide mi o vas nazor, je to mozne?

monica gazpio

Mňa beh naozaj baví a napĺňa. Dosť ma to irituje, že nemôžem behať. Asi sa budem musieť zmieriť s doživotnou poúrazovou zmenou.

A-Z

A co tvoje stravovanie?
K dobremu pocitu z pohybu predsa existuju aj ine aktivity, ako prave beh. Neboooj, clenok sa ti coskoro vylieci, ide leto, takze si mozes vybrat z mnohych moznosti pohyb, ktory ta bude naozaj bavit, tesit a naplnat ;)

A-Z

Ty sa asi velmi sustredis na svoju vahu, ze?
Ale urcite vies, ze v zivote su aj ine a podstatne veci a veci, ktore mozu robit zivot krajsim, bohatsim na zazitky a skusenosti, veselsim atd. atd. Treba si najst aj inu zalubu, popri tom sa naucit mat rada samu seba, ako si spominala. Mat svojich oblubenych priatelov, oblubene miesta a cinnosti. Nemat skratka v hlave len svoju hmotnost. Az ked sa ti toto podari zvladnut, podari sa ti "s lahkostou" dostat na vahu, ktora bude optimalna. A pokial mas normalnu vahu a tieto pocity, ake mas... Tak by bolo vhodne vyhladat pomoc odbornika...