ma nejaky vplyv pocasie na priberanie (zmena zimy na teplo) ja neviem, ze uz clovek nespaluje kalorie z toho "drkotania"? alebo o co ide? :))
uz dlho jem a pijem kazdy den to iste, rovnake mnozstvo a zrazu mam pocit ze som pribrala, som cvok alebo? :))
vazit a ani merat nie je mozne, ide mi o vas nazor, je to mozne?
vaha a pocasie
Mám zdravotný problém zvaný schizofréniu.
monica aj ja mavam vycitky:) a tiez nemozem teraz sportovat co ma velmi stve ale nastastie len docasne
Ale mala som PPP.
Nie, nemám, lebo PPP, to by som musela mať 40 kg. Nemám bulímiu ani anorexiu, len výčitky.
Mňa beh naozaj baví a napĺňa. Dosť ma to irituje, že nemôžem behať. Asi sa budem musieť zmieriť s doživotnou poúrazovou zmenou.
monica ty mas PPP vsak?
A co tvoje stravovanie?
K dobremu pocitu z pohybu predsa existuju aj ine aktivity, ako prave beh. Neboooj, clenok sa ti coskoro vylieci, ide leto, takze si mozes vybrat z mnohych moznosti pohyb, ktory ta bude naozaj bavit, tesit a naplnat ;)
Ty sa asi velmi sustredis na svoju vahu, ze?
Ale urcite vies, ze v zivote su aj ine a podstatne veci a veci, ktore mozu robit zivot krajsim, bohatsim na zazitky a skusenosti, veselsim atd. atd. Treba si najst aj inu zalubu, popri tom sa naucit mat rada samu seba, ako si spominala. Mat svojich oblubenych priatelov, oblubene miesta a cinnosti. Nemat skratka v hlave len svoju hmotnost. Az ked sa ti toto podari zvladnut, podari sa ti "s lahkostou" dostat na vahu, ktora bude optimalna. A pokial mas normalnu vahu a tieto pocity, ake mas... Tak by bolo vhodne vyhladat pomoc odbornika...
Ale mne nepomáha nič.
Stavila som na šport, ale opuchol mi členok, a to z obyčajného behu. Čiže športom k invalidite.