kedze sa blízi leto,poradte mi zienky,aký je dobrý a učinný antiperspirant?mam podlahnut reklame ako vzdy a byt sklamaná?dakujem
Leto, aký je dobrý antiperspirant?
joni - toxiny odchadzaju z tela vo forme stolice a mocu, na toto sa uz robili vyskumy a teda vysledok je taky, ze nevadi, ked sa clovek nepoti. Antiperspirant bez hlinika nejestvuje, take pripravky, co ho neobsahuju su len deodoranty. Tiez pouzivam antiperspirant s 18% hlinika, myslim, ze prejdem na deodorant, predsa len, kazdy den si davat pod pazu hlinik, aj ked je ho malo, asi nie je najlepsie...
jednoznacne Adidas (tmavomodry)
ja som za adidas tie si nedam:)
a driclor planujem vyskusat buduci tyzden:)
driclor je super, pouzivala som ho minuly rok tento asi nebudem, lebo som tehotna, velmi pomaha, ale nie navzdy, raz tyzdenne ho na noc treba naniest na neocistenu, neoholenu pokozku...
...a z antiperspirantov mi zatial najlepsie drzi Adidas tuhy , fakt ten pot necitit, a ja sa potim dost....
ja pouzivam jedine vichy zo zelenym vrchnakom, je to gulicka a je sto percentny
aluska1, ja ho používam už asi štvrtý rok, nevymenila by som za nič na svete! už žiadne fľaky na tričku, úžasný pocit , hlavne v lete :)
no zo začiatku aspoň také tri- štyri dni každý večer, ale nedaj si toho veľa, zvykne to niekedy štípať a potom tak raz za týždeň..ja to teraz používam asi raz za desať dní a nepotím sa vôbec. a hlavne, nepoužívaj to na čersvto osprchovanú a oholenú pokožku, pri holení min 24h a pri sprche 1hoďka.
je tu aj téme na Driclor, skús nájsť, dozvieš sa viac :)
podľa mna su najlepšie dowe 24h alebo rexona 24h mala som už všetky značky ale tie dva su ok