Leto, aký je dobrý antiperspirant?

Karina

Ten Adidas tu parkrat odznel - asi skusim ten... Ja som inac uz dlhe roky fanusik Rexony takej tej suchej, ale niekde som citala, ze casom stracaju antiperspiranty ucinnost tak treba menit typy... Spreje, tuhe, gulockove..:) Ktovie, co je na tom pravdy :)

usiko

modry adidas jednoznacne, zatial ho nic neprekonal...akurat je mastny, takze radsej sa najprv obliect a potom si ho naniest velmi opatrne, lebo sa aj tazko perie...

kudrlinka

Ja pouzivam Vichy gulocku so zelenym vrchanokom, je vynikajuci. Driclor moc drazdi a kedze si podpazusie holim kazdy den tak to je potom na nevydrzanie a mam cele podpazusie cervene a podrazdene. Keby som mala ho mala pouzivat az 24 hodin po oholeni tak chodim zarastena...

mary-anne

moja sestra používa ten modrý adidas a je max.spokojná s ním. no neviem, či by bolo vhodné používať mužský, predsa, tá vôňa je iná.. :)

sharon55

aký mate konkretný typ z radu addidas?asi siahnem po nom,ked mi ho odporučate.Chcem sa este opýtat,moze aj zena pouzívat antirespirant ktorý je určený pre muzov?je silnejsí?alebo je to len otázka vone,ze vonia tak muzsky.uz som aj rozmýslala,ze si vezmem pre muzov,ze mi bude mozno učinkovat lepsie.dakujem.

mary-anne

presne, veď potné žľazy nemáme len pod pazuchami, sú aj na iných častiach tela.. ja som zatiaľ ok, nič mi z dricloru nie je :)

joni_

no to je dost zvlastne, lebo ja viem o vyskumoch takych, ze telo sa detoxikuje aj cez pokozku potenim, aj mi to pripada pomerne logicke, tak teraz neviem...
a vies o nejakom dobrom deodorante bez aluminia? lebo ja mam po niektorych zlozkach deodorantov a antiperspirantov alergicku reakciu na kozi, pravdepodobne aj z aluminia