kedze sa blízi leto,poradte mi zienky,aký je dobrý a učinný antiperspirant?mam podlahnut reklame ako vzdy a byt sklamaná?dakujem
Leto, aký je dobrý antiperspirant?
Pre mna je zatial najlepsi Garnier Action Control.
Tak napiste, ci vam funguje..:) Ja si musim dominat tuto co mam taky Rexona pack Sensitive sprej+tuhy...
Sophinka - ja som na tom podobne s tym Dove. Polroka som pouzivala so zelenym vrchnacikom - taky s vonou uhorky ci coho to, a teraz k letu uz prestal ucinkovat uplne... Ked ale ja na tie mokre velmi nie som, najviac mi vyhovuju asi tuhe... Pri sprejoch mam pocit, ze nieco take jednoducho nemoze zabrat..:) Resp. v takej aerosolovej konzistencii...
ako som spominala je to damsky adidas Fres.je to biely obal,ale vrchančik je modrý.je vo forme spray a videla som ze je aj tuhy..je uz na tebe ako sa rozhodnes a aký si vyberies.
inač neviete nahodou niekto o prirodnej tyčinke z mineralnej soli,ktorá je vraj na potenie najlepsia?ide o deocrystal.
Aj tuhý.. ja som si kúpila práve ten tuhý..
aha diky...a maju aj tuhy?ci len spreje a gulocky?
Aluska ja som si kúpila Adidas for Women Fresh (tmavomodrý vrchnáčik).. no snáď je to on :)
ktory adidas modry mate na mysli?neviete prosim vas cely nazov???
Karina, to je pravda, že časom to prestane účinkovať, tak treba prestriedať.. Mne napr. kedysi fantasticky fungovalo Dove - tuhý..s tmavomodrým vrchnáčikom.. ale po asi roku to už nemalo účinok, tak opäť hľadám.. ale dala som na tuto rady a tiež som si včera kúpila ten modrý Adidas :)
Bola som včera v drogerii,kupila som si modrý adidas,s modrým vrchnakom.Dufam,ze ste mali na mysli damsky spray adidas fres,lebo je síce v bielom ,ale ma modrý vrchak.. dakujem za radu.