Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu

Príspevok v téme: Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu
jessulik

ahojte.
no ja som sa tiež rozhodla začať chudnúť.včera som si naplánovala začať s 90-dňovkou ale rozmyslela som si to.vlani som s ňou schudla 15 kíl a ani som to neťahala do konca.lenže všetko sa mi vrátilo.uvažovala som aj nad tým,že vyskúšam zdravú výživu a pohyb.takže za pokus to stojí.tolko dievčat potvrdzuje že sa takto dá schudnúť-dúfam že to pôjde aj mne.vyskúšala som už vela druhou diét aj vela sprostých reklám ale asi teraz zvolím túto ťažšiu a dlhšiu cestu.len tá pevná vôla-ach tá keby bola silnejšia:) nevadí.za pokus to stojí.

ak by mal niekt nejaké dobré rady pre mňa tak s radosťou uvítam a keby sa niekto chcel ku mne pridať to by bolo ešte lepšie.

skončime s diétami a začnime sa trochu starať aj o svoje zdravie.prosím pomôžte mi aby som sa dostala na správnu cestu.
moja výška je 164 cm a momentálna váha je 78 kg.potrebujem toho vela schudnúť a nepôjde to za mesiac ja viem ale pevne verím že sa počas tejto zmeny naučím šport brať ako súčasť svojho života a nie len na obdobie keď znižujem váhu.ak sa najde niekto kto tiež chce zmeniť svoj životný štýl a spraviť takto ničo pre seba tak sa prosím ozvite.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

megy0071

No možno niečo na tom je,ale 5min cvičenia nemjú žiadny zmysel..To môžem rátat aj kmitanie okolo deciek ako cvičenie..

martinmlm

Čau. Kto cvičiť nechce, výhovorku si nájde. Sis všimla že tu máme 5minútový program. Skús tam natlačiť 300 opakovaní.

megy0071

Ahojte..Viem,že ste tu už zohraté trio,no občas sa vám tu votriem,ak môžem..No mala som pauzu od nedele som necvičila,akosi nevydal čas.:((Dlho som bola v robote a potom doma druhá šichta.Ako vám to ide??
Jessulik a ako to vyzerá stou knihou??

jessulik

bandit
no akosi sme sa tu my traja našli.
jeden pracuje na ytongu,druhý na pribratí a ja chudnutí.
pekná to skupina:)

jessulik

martinmlm
aký si pozorný:)no trocha som sa ponaťahovala aj som si pekne precvičila to dýchanie a som pripravená na zajtrajší deň.no aspoň dúfam:) len ma strašne bolí chrbtica.ale ten problém mám stále takže čo už s tým:( asi nič.

bandit

jessulik
ahoj.no co dnes,co bude program?ja som sa najedol,ze ledva dychám.pracujem na tom YTONG-u hehe,ale aj to je poriadná makacka.
jaj a skoro som zabudol SZ.S.N.F ach jaj

jessulik

martinmlm
no veď počkajme pár dní a možno budem lenivá zas.no dám si pár cvikov +pól hodinku na orbitreku.

martinmlm

To sa volá " či ", vnútorná energia. Každý ju má, no nevedia s ňou pracovať. Tebe to ide jedna radosť. Keď sa nudíš, daj si strečing.

jessulik

martinmlm
a to dnes žiadne cvičenie? to dýchanie je fakt zaujímavé.nikdy som to takto neskúšala.mám pocit úplného relaxu a upokojena.zaujímavé čo vie spôsobiť obyčajné dýchanie s človekom.
asi to bude znieť blbo ale sa cítim nielen uvolnená ale aj nabitá energiou.prvýkrát v živote poviem niečo čomu nerozumiem.nepáči sa mi že dnes by sme mali vynechať cvičenie.asi si sama nerozumiem veď ja som typ človeka čo sa vždy núti k cvičeniu.no jednoducho nechápem tento svoj dnešný postoj.budeme cvičiť aj dnes však?:)