Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu

Príspevok v téme: Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu
jessulik

ahojte.
no ja som sa tiež rozhodla začať chudnúť.včera som si naplánovala začať s 90-dňovkou ale rozmyslela som si to.vlani som s ňou schudla 15 kíl a ani som to neťahala do konca.lenže všetko sa mi vrátilo.uvažovala som aj nad tým,že vyskúšam zdravú výživu a pohyb.takže za pokus to stojí.tolko dievčat potvrdzuje že sa takto dá schudnúť-dúfam že to pôjde aj mne.vyskúšala som už vela druhou diét aj vela sprostých reklám ale asi teraz zvolím túto ťažšiu a dlhšiu cestu.len tá pevná vôla-ach tá keby bola silnejšia:) nevadí.za pokus to stojí.

ak by mal niekt nejaké dobré rady pre mňa tak s radosťou uvítam a keby sa niekto chcel ku mne pridať to by bolo ešte lepšie.

skončime s diétami a začnime sa trochu starať aj o svoje zdravie.prosím pomôžte mi aby som sa dostala na správnu cestu.
moja výška je 164 cm a momentálna váha je 78 kg.potrebujem toho vela schudnúť a nepôjde to za mesiac ja viem ale pevne verím že sa počas tejto zmeny naučím šport brať ako súčasť svojho života a nie len na obdobie keď znižujem váhu.ak sa najde niekto kto tiež chce zmeniť svoj životný štýl a spraviť takto ničo pre seba tak sa prosím ozvite.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

jessulik

neduš
pozrela som si to.je to fajn-akurát že to nie je pre mňa:) mám väččšie prsia a kôli tomu aj problémy s chrbticou a takéto skákačky nie sú pre mňa.a okrem toho mám 2 ktvné zrazeniny v mozgu ktoré pevne stoja ale takéto poskoky by ich mohly pohnúť a to by pre mňa znamenalo smrť za pár sekúnd.takže vrelo odporúčam aj ja každému kto je zdravý:)

nedus

ahoj vsetci aj ja som na ceste chudnutia i ked to neni lahke a je to tak ze skor ta pevna vola a spravne stravovanie je dolezite a viac krat denne po malom mnozstve.dostala som od znamich nieco co sa da aj doma spojit so spravnym stravovanim pozrite sa na to vsetky snad to pomoze .. a poviem vam dobre sa zapotite pri tom. zatim :)

www.bodyrock.tv

martinmlm

Jasné že zvyšujeme. Dnes si dáme brucho-časovku. Vydýchame, a pridáme nohy: širší postoj cca 70cm, zadok na úroveň kolien a kolená tlačíme dozadu, ruky predpažiť alebo za hlavu, chrbát vystretý. Akoby sme sedeli na koni. A držíme čím dlhšie až sa nohy trasú a pot sa leje po čele, chrbte a lítkach. Stáročia použítaný cvik na posilnenie nôh a uvoľnenie bedrových
kĺbov. Samozrejme správne dýchame.

jessulik

už aj ja chcem začať čítať tú knihu cez výkend.teraz akurát pečiem palacinky pre deťúrence a varím.potom by som si mala aj zacvičiť trocha.brat sa akurát pýtal či som začala brať l-carnitin čo mi dal:)
martin aký je tvoj názor na
l-carnitin 70 000?pomáha fakt?začala som brať aj vlákninu.no uvidíme čo spraví táto kombinácia ak si zmením stravu podla knihy od šipeky.

megy0071

Jesulik ďakujem našla som to,si zlatá..
Ja vám fandím,pri cvičení.Ja nie som dáky maniak,ale ked ma to drapne,tak som až moc prehnane aktívna.No to nakopnutie nieje ako by som si predstavovala.Je to faj,že začínaš cvičit a máš s toho radost,tak to má byť.Ja som zasa taká,ak nemám cvičiť aspoň 30 min.,tak sa do toho nepušťam a to dobre nieje,lebo niekedy je menej viac.

jessulik

martin neponáhlaj sa s tými tehličkami lebo budem mať fakt pri tebe velké komlexi:) no čo sa týka tých mojich začiatkov zoznamovania sa s cvičením mne podpora martina velmi pomáha a prvýkrát v živote sa hýbem s elánom a radosťou.postupne myslím budeme zvyšovať aj čas aj cviky však martin?

jessulik

ahoj megy
pravdaže sa sem môžeš zapojiť kedy len chceš.budem len rada:) a link na tú knihu som ti poslala.tu si ju nájdeš.listuj trocha dozadu:)