Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu

Príspevok v téme: Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu
jessulik

ahojte.
no ja som sa tiež rozhodla začať chudnúť.včera som si naplánovala začať s 90-dňovkou ale rozmyslela som si to.vlani som s ňou schudla 15 kíl a ani som to neťahala do konca.lenže všetko sa mi vrátilo.uvažovala som aj nad tým,že vyskúšam zdravú výživu a pohyb.takže za pokus to stojí.tolko dievčat potvrdzuje že sa takto dá schudnúť-dúfam že to pôjde aj mne.vyskúšala som už vela druhou diét aj vela sprostých reklám ale asi teraz zvolím túto ťažšiu a dlhšiu cestu.len tá pevná vôla-ach tá keby bola silnejšia:) nevadí.za pokus to stojí.

ak by mal niekt nejaké dobré rady pre mňa tak s radosťou uvítam a keby sa niekto chcel ku mne pridať to by bolo ešte lepšie.

skončime s diétami a začnime sa trochu starať aj o svoje zdravie.prosím pomôžte mi aby som sa dostala na správnu cestu.
moja výška je 164 cm a momentálna váha je 78 kg.potrebujem toho vela schudnúť a nepôjde to za mesiac ja viem ale pevne verím že sa počas tejto zmeny naučím šport brať ako súčasť svojho života a nie len na obdobie keď znižujem váhu.ak sa najde niekto kto tiež chce zmeniť svoj životný štýl a spraviť takto ničo pre seba tak sa prosím ozvite.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

martinmlm

Tak si daj voľno. Aj kôň sa zastaví keď nevládze. Osobne som to videl.:) tak ja vstávam a vyrážam. Škoda že nebudeš. Budem musieť všetko písať sem. Chceš naraz alebo postupne?

jessulik

martin
ahoj.preboha čo by som v sobotu hladala v blave? :) blava nie je len na skok od nás.prečo sa pýtaš?dnes som necvičila.som unavená ako pes.môžem povedať že som až tak unavená že nemôžem zaspať.už som bola v posteli ale sa len prehadzujem.tak som radšej vstala.

jessulik

martin
no teraz mám len svalovku a sakramenskú v stehnách ale neskôr bude aj tá zelenina a ovocie:) teraz sa idem trocha rozhýbať v posteli.natiahnuť si svaly a potom spať.začínam byť unavená.začala som aj meditáciu proti stresu ale na prvý pokus som zaspala ako malé bábätko:) počula som len začiatok.ale aspoň som kludne zaspala.

martinmlm

Ty si nájdi pohybovú činnosť akúkoľvek čo ťa baví. Mne ide o to aby si cvičila lebo chceš a nie že musíš. Aby ti pohyb chýbal ako droga. Najlepšie aby pohyb zarábal a nie aby si za to platila. Záhrada je super lebo budeš mať kvalitné ovo a zelo, nie ako z marketu.

jessulik

martin
okolie NZ.ale ja by som aj chudnúť chcela už trocha:) čítam tú motyvačnú knihu a fakt mi dodáva energiu.páči sa mi.sú v nej aj jednoduché cvičenia.nevieš si ich prejsť a povedať mi o nich svoj názor?

jessulik

čo ma chceš upracovať na smrť?ževraj hektárov.a čo som ja kôň? :) ale máme dobrú velkú záhradu môžeš mi veriť:)až príliž velkú.takže práce bude dosť. už len keby bolesti ustúpili.inak martin ešte taká otázka.ak jem meňej a nejem mastné tak prečo nechudnem už?nejak sa tá váha nepohne nižšie.:)